IT&Engineering Forum – mixul ideal între IT și auto

0

Inspire Group anunță cea de-a doua ediție IT&Engineering Forum, evenimentul care va avea loc pe 25 noiembrie, la Hotel Capital Plaza.

Cu un format complex ce include o conferința, unde vor fi discutate două teme – ”Tehnologia Cloud” și ”Going green – the future of transportation”, workshop-uri, precum și spațiu de networking, IT&Engineering Forum propune rețeta perfectă a unui eveniment pasionații de tehnologie și auto. Sursa perfectă de informare și de inspirație pentru proiectele tale!

Vizual IT&Engineering Forum 2014

În cadrul conferinței, Diana Georgescu, Warranty&GoodWill Manager Mercedes-Benz și Lorena Buhnici, redactor-șef AutoTest, vor dezbate ascensiunea trendului eco în domeniul auto. Ce înseamna acesta, cu exactitate, pentru industria auto? Care sunt măsurile pe care companiile producătoate de automobile le iau pentru a fi mai prietenoase cu mediul? Care sunt beneficiile acestui lucru și, nu în ultimul rând, cum măsoară acestea eficiența măsurilor luate?

De asemenea, în cadrul conferinței, speakerii companiilor Telekom și Every Matrix vor discuta despre avantajele tehnologiei cloud și vor explica de ce aceasta reprezintă soluția pe care marile companii, și nu numai, o așteptau pentru a simplifica infrastructura de rețea, necesară pentru desfășurarea activității, pentru a reduce costurile echipamentelor și a întreținerii lor.

În cea de-a doua parte a zilei, companiile Telekom și Every Matrix vă așteaptă la workshop-urile pregătite special pentru pasionații de IT. Cristian Bădițoiu – Manager Dezvoltare Telekom vă invită la workshop-ul ”ICT – Convergență, impact și tendințe”.

Intră pe site, verifică agenda evenimentului și înscrie-te: http://buzzjob.ro/it-forum/ .

Învață de la cei mai buni, pune-le întrebări și împărtășește din cunoștintele tale la IT&Engineering Forum, pe data de 25 noiembrie.

Înscrierea la acest eveniment durează mai puțin de 5 minute, iar participarea este gratuită, prin completarea formularului disponibil pe site.

Parteneri: Telekom, Every Matrix, Mercedes-Benz

Parteneri media: Business24, ITChannel, Agora, ziare.com, regielive.ro, România Pozitivă, gratuitor.ro, Student din Provincie, IQool, Campus București, Calendar Evenimente, Evenimente Auto, AutoCatalog, studentie.ro, Tech Cafe, Edu-News, Akcess, Centrul de Creație Tehnică pentru Tineret, BEST București, EESTEC LC Bucharest, OSE Bucuresti, Fundația Leaders, DaAfaceri, Asociația Studenților la Contabilitate și Informatică de Gestiune, Liga Studenților Electroniști, Sindicatul Studenților din Cibernetică, European Students of Industrial Engineering and Management.

IT&Engineering Forum este un eveniment marca Inspire Group.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.