IT&Engineering Forum – mixul ideal între IT și auto

0

Inspire Group anunță cea de-a doua ediție IT&Engineering Forum, evenimentul care va avea loc pe 25 noiembrie, la Hotel Capital Plaza.

Cu un format complex ce include o conferința, unde vor fi discutate două teme – ”Tehnologia Cloud” și ”Going green – the future of transportation”, workshop-uri, precum și spațiu de networking, IT&Engineering Forum propune rețeta perfectă a unui eveniment pasionații de tehnologie și auto. Sursa perfectă de informare și de inspirație pentru proiectele tale!

Vizual IT&Engineering Forum 2014

În cadrul conferinței, Diana Georgescu, Warranty&GoodWill Manager Mercedes-Benz și Lorena Buhnici, redactor-șef AutoTest, vor dezbate ascensiunea trendului eco în domeniul auto. Ce înseamna acesta, cu exactitate, pentru industria auto? Care sunt măsurile pe care companiile producătoate de automobile le iau pentru a fi mai prietenoase cu mediul? Care sunt beneficiile acestui lucru și, nu în ultimul rând, cum măsoară acestea eficiența măsurilor luate?

De asemenea, în cadrul conferinței, speakerii companiilor Telekom și Every Matrix vor discuta despre avantajele tehnologiei cloud și vor explica de ce aceasta reprezintă soluția pe care marile companii, și nu numai, o așteptau pentru a simplifica infrastructura de rețea, necesară pentru desfășurarea activității, pentru a reduce costurile echipamentelor și a întreținerii lor.

În cea de-a doua parte a zilei, companiile Telekom și Every Matrix vă așteaptă la workshop-urile pregătite special pentru pasionații de IT. Cristian Bădițoiu – Manager Dezvoltare Telekom vă invită la workshop-ul ”ICT – Convergență, impact și tendințe”.

Intră pe site, verifică agenda evenimentului și înscrie-te: http://buzzjob.ro/it-forum/ .

Învață de la cei mai buni, pune-le întrebări și împărtășește din cunoștintele tale la IT&Engineering Forum, pe data de 25 noiembrie.

Înscrierea la acest eveniment durează mai puțin de 5 minute, iar participarea este gratuită, prin completarea formularului disponibil pe site.

Parteneri: Telekom, Every Matrix, Mercedes-Benz

Parteneri media: Business24, ITChannel, Agora, ziare.com, regielive.ro, România Pozitivă, gratuitor.ro, Student din Provincie, IQool, Campus București, Calendar Evenimente, Evenimente Auto, AutoCatalog, studentie.ro, Tech Cafe, Edu-News, Akcess, Centrul de Creație Tehnică pentru Tineret, BEST București, EESTEC LC Bucharest, OSE Bucuresti, Fundația Leaders, DaAfaceri, Asociația Studenților la Contabilitate și Informatică de Gestiune, Liga Studenților Electroniști, Sindicatul Studenților din Cibernetică, European Students of Industrial Engineering and Management.

IT&Engineering Forum este un eveniment marca Inspire Group.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează