Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IT is Business- Level Up: WASD your way to victory!

0

IT is Business este un eveniment marca Business Organization for Students, aflat la a V-a ediţie. Proiectul îi vizează pe studenţii pasionaţi de IT, mai exact pe cei interesaţi de domeniul Gaming-ului şi îşi propune să aducă în atenţia tinerilor mecanismele care stau la baza realizării jocurilor pe calculator.

De la concepte principale, noţiuni teoretice, statistici actuale, la exemple concrete şi activităţi practice, în cadrul celor 3 zile de eveniment vom face o incursiune în spatele scenei celor mai apreciate jocuri.

Zile – 3 niveluri

În prima zi de conferinţe, 11 aprilie, începând cu ora 12:00, în amfiteatrul Institutului Cervantes, Hotel Cismigiu,  vom avea plăcerea de a intra în contact cu principalii jucători de pe piaţa Gaming-ului din România: Valentin Grosu – Mozilla, Liviu Marica – Asus, Andrei Istrate – Ubisoft, George Lemnaru – Green Horse Games, Tudor Bădică – Lab501. Aceştia ne vor împărtăşi din experienţele lor profesionale şi ne vor învăţa cum să construim un proiect cu buget minim sau care sunt secretele unei cariere în acest domeniu.

A doua zi a evenimentului, 12 aprilie, va fi rezervată workshop-urilor. Începând cu ora 9:00, la Casa RAF, vom pune în practică ceea ce am învăţat în prima zi: asamblarea de PC-uri (Asus), servere de PC-uri (Maguay), proiectarea hărţilor în jocuri (Gameleon), grafică 2D (Achy Design School). EA Games si Gameloft vor interactiona cu pasionatii in aceasta zi, venind cu teme de actualtate.

După ce vom fi parcurs cu succes cele două niveluri ale evenimentului, în cea de-a treia zi, 13 aprilie,  vom da curs unui LAN Party, un maraton de: Dota2, Counter Strike şi FIFA, rezervat celor mai implicaţi participanţi.

Aşadar, dacă esţi student, dacă te-ai jucat măcar o dată pe calculator, dacă te pasionează IT-ul şi vrei să descoperi secretele din spatele jocurilor care te-au ţinut treaz nopţi la rândul, atunci te invităm să îţi rezervi zilele de 11, 12 şi 13 aprilie pentru cea de-a V-a ediţie IT is Business-Level Up.

Şi pentru că în orice joc trebuie să existe nişte câştigători, cei mai implicaţi participanţi din cadrul celor 3 zile vor putea câştiga training-uri I.Future, tastaturi wireless sau un desktop.

Intră în joc şi aplică: http://it.bosromania.ro/aplica/

afis

 

 

Pentru mai multe informaţii despre eveniment, te invităm să ne urmăreşti pe site-ul: http://it.bosromania.ro/ sau pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/ITisBusiness?fref=ts

 

Level-UP: WASD your way to victory! 

 

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.