IT Forum – Viitorul este acum!

0

Îți dorești să fii primul care află noile trenduri în IT pentru anul 2014? Vrei să interacționezi cu persoane care împărtășesc aceleași pasiuni cu tine? Iți place mereu să te informezi și să afli din ce în ce mai multe lucruri despre domeniul în care lucrezi?

Atunci nu rata IT Forum, cel mai important eveniment al verii dedicat exclusiv pasionaților de IT. Notează-ți în agendă data de 26 August, la Impact HUB Bucharest și pregătește-te pentru o experiență completă: conferință cu speakeri și companii de top, workshopuri interactive asistate de specialiști precum și un spațiu de networking special gândit pentru tine și pentru profesioniștii cu pasiuni similare.

it-forum

Vom aborda subiecte precum:

–         Economia digitală și noile modele de business;

–         Trendurile anului în tehnologie;

–         Puterea inovației;

–         Designul în tehnologie;

–         Noua era de dispozitive și aplicații.

Învață de la cei mai buni, pune-le întrebări și împărtășește din cunoștințele tale la IT Forum, pe data de 26 August.

Intră pe pagina evenimentului, înscrie-te iar noi te ținem la curent cu lista de speakeri, companii, temele lor și alte noutăți: http://buzzjob.ro/it-forum/

Înscrierea durează mai puțin de 5 minute iar participarea este gratuită însă se bazează pe completarea formularului. Locurile sunt limitate și se vor acorda în ordinea înregistrării.

Eveniment susținut de: Endava, Link Academy, Aleron, Academia Credis.

Mulțumim partenerilor media: Romania Insider, eJobs, IT Channel, Akcees, EVO IT, Calendar Evenimente, IQool, Gratuitor.ro, România Pozitivă, LSE, ASCIG, SISC.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează