Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IT Forum – Viitorul este acum! Participarea este gratuită

1

Pe 26 August, la Impact HUB Bucharest, te aşteptăm la IT Forum, cel mai important eveniment dedicat profesioniştilor din domeniu, atât senior cât şi entry level! Împreună vom aduce în discuţie cele mai importante subiecte şi cele mai ingenioase soluţii pentru provocările cu care se confruntă în prezent lumea de business a tehnologiei.

afis-it-forum-final (3)

Tema anului 2014, „Viitorul este acum”, se va axa pe ultimele noutăţi tehnologice şi pe cele mai bune practici emergente în spaţiul autohton. Va explora de asemenea soluţiile optime pentru a prevedea nevoile şi schimbările tehnologice din viitorul apropiat precum şi metodele de a construi softuri durabile, care sa treacă testul timpului.

IT Forum vă aşteaptă cu un panel de speakeri compus din profesionşti şi experţi recunoscuţi în domeniile lor de activitate, antreprenori, consultanţi sau seniori developeri precum Bogdan Toma – Director Operatiuni, Infrastructură şi producţie IT BRD, Augustin Drăgan, CEO Aleron Training Center, Alexandra Constantin – Lead Development Endava, Lucian Ghindă – Co-Fondator DevAcademy, Marian Matei şi Radu Ciumag – Senior Developeri Endava sau Andreea Mihăescu – PR Executive BestJobs.

Mai multe detalii, agenda evenimentului precum şi formularul de înscriere pe SITE.

De ce ar fi o alegere bună să te înscrii la eveniment? Iată doar câteva dintre elementele care fac acest eveniment deosebit în peisajul conferinţelor IT din Bucureşti:

  • Vorbim despre România! Datorită formatului local, care ține cont de expertiza autohtonă în domeniu, informația livrată va fi relevantă în special pentru profesioniști care activează pe piața din România. Vom aborda exclusiv subiecte de relevanță pentru voi, prin discursuri și workshopuri susținute de specialiști locali.
  • Ocazie excelentă de teambuilding. Să ieși din mediul obișnuit de lucru împreună cu echipa, să acumulezi informații noi și să ai ocazia să discuții concepte inedite împreună cu colegii reprezintă o combinație puternică. Vă aflați într-un impas la locul de muncă? Sau căutați în permanență medii noi care să motiveze ehipa? Vă așteptam la IT Forum!
  • Optiuni, optiuni, optiuni! Spre deosebire de alte conferinţe în domeniu, IT Forum diversifică agenda si adaugă două elemente noi în peisaj: sesiuni atât young cât şi professional precum şi secţiunea separată de workshopuri.
  • Informațiile post-event pe mail. Ți-ai dorit vreodată să stai să asculți și apoi să interacționezi cu lumea, fără grija colectării informațiilor? IT Forum îți trimite prezentările, fotografiile si alte informații post event într-un email după conferință.

Pe scurt, Inspire Group îţi aduce în premieră cel mai important eveniment IT al verii, accesibil nu numai iniţiaţilor ci şi tinerilor profesionişti!

Participarea este gratuită însă este condiţonată de completarea formularului de înregistrare: http://buzzjob.ro/it-forum/ până la data de 25 August. Locurile vor fi acordate în ordinea înscrerii.

Eveniment susţinut de: BRD, Endava, Aleron, Link Academy, Eval HR si Academia Credis.

Mulţumim partenerilor media: Impact HUB Bucharest, Romania Insider, DevAcademy, PCforum, Arena IT, Agora, IT Channel, ITNewz, Akcess, eJobs, EvoIT, Business24, Asociatia Nationala a Recrutorilor, Gratuitor, IQool, BestJobs, Calendar Evenimente, Romania Pozitiva, LSE, LSAC, SiSC, CS-URA si ASCIG.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.