Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Istvan Teglas în „DESEORI NEOBSERVAT” la Teatrul Mignon

0

Teatrul Mignon vă invită miercuri, 23 octombrie ora 19:30 la spectacolul „DESEORI NEOBSERVAT”, avându-l în rolul principal pe Istvan Teglas, care joacă pentru prima data pe scena noastră, împreună cu Cristian Gheorghe.

poster-iabilet-deseori-23 oct 2013

Regia: Amalia Olaru
Scenografia: Hermina Stănciulescu
Video: Dani Ioniţă
Montaj video: Cătălina Antal

„DESEORI NEOBSERVAT” este un spectacol autonom, cu reguli textuale proprii. Este vorba despre o „neîntâlnire” accidentală, un dialog între imaginar şi real, un joc despre limita dintre existenţă şi non-existenţă şi, desigur, despre iubire.

Replici din spectacol:

„LEO – Dar poate că o să te întâlnesc odată într-un alt loc. De pildă într-o gară. Să zicem că mă urc în tren şi tu te afli deja în acelaşi compartiment. Mă aşez vizavi de tine ca şi cum asta ar fi tot. Şi atunci voi începe să râd. Sau poate că nu voi râde. Deloc.”

„EL – Odată mă voi uita în stradă de la fereastră şi’n ziua aia va ploua, iar jos un bărbat nu va reuşi să-şi deschidă umbrela. Eu voi vedea că mâinile lui sunt mâinile tale. Şi-atunci o să-i strig de la fereastră: De ce nu traversezi strada? Acolo pe partea cealaltă nu te vei uda. Iar el va spune : „Cum de mă tutuiţi?” Nu vă cunosc, domnule, vă tutuiesc doar mâinile!”

Preţ bilet: 30 lei
Rezervări la contact@teatrulmignon.ro şi la tel. 0726.243.907
Bilete online pe www.iabilet.ro

Te aşteptăm la Mignon, locul unde teatrul se întâlneşte cu tine,
spectatorul în aşteptarea regăsirii.

Adresa: Hristo Botev nr.1

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.