Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Istoria parfumului @ Fundatia Calea Victoriei: parfumuri celebre si mari creatori

0

Fundatia Calea Victoriei va invita sambata, 26 noiembrie, ora 11.00, la conferinta Istoria parfumului: parfumuri celebre si mari creatori, o incursiune in istoria parfumului si a parfumurilor, din antichitate si pana in zilele noastre.

Liana Vladescu ne va povesti despre parfumurile purtate de personalitati istorice marcante, despre cum au fost create parfumuri legendare de catre mari parfumeuri ai secolelor trecute si despre ce parfumuri se poarta in zilele noastre.

Sacru, misterios si invaluitor, tratament pentru suflet si minte sau doar o emblema dorita – parfumul ne insoteste, ne bucura si ne defineste fiecare zi, fiecare moment important, fiecare etapa a vietii. Traieste impreuna cu noi si ramane ca stare de referinta a emotiilor noastre, dand poezie si substanta unei adieri, unei plimbari in frunzele toamnei sau unei sarbatori.

Deci, este parfumul o alegere, sau este definitia starii emotionale pe care o traim la un anumit moment si pe care dorim sa o prelungim in adierile de arome si esente?

Daca subiectul vi se pare fascinant, va asteptam sambata, 26 noiembrie, la Grand Hotel Continental, sa ne lasam invaluiti de efluviile parfumurilor care au facut istorie.

Lector: Liana Vladescu

Data: 26 Noiembrie 2011; Ora: 11:00

Cost: 30 lei; Cost studenti: 25 lei

Locul desfasurarii: Grand Hotel Continental, Calea Victoriei nr 56

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.