Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Invitație la teatru și muzică bună pe terasa Promenada, la Festivalul HAI SUS

1

Bucureștenii sunt invitați la Festivalul HAI SUS, ce se va desfășura în perioada 24-30 august, la mall Promenada. Festivalul HAI SUS este un eveniment în cadrul căruia teatrul independent și muzica bună își dau întâlnire în aer liber, pe terasa nivelului superior al centrului comercial din nordul Capitalei. Accesul la evenimente este liber.

Pe Promenada

După „Festivalul de Teatru” și „Festivalul Let’s Jazz About It” organizate cu succes în vara lui 2014, mall Promenada va continua seria evenimentelor culturale în aer liber cu acest concept nou, HAI SUS, ce reunește trupe de teatru independent și artiști din zone muzicale diverse.

În cele șapte zile de spectacole, începând cu ora 19:30, vizitatorii centrului comercial se pot bucura de 12 reprezentații artistice:

Muzică
• Luni:
19:30 – The Rank&Fashion;
• Miercuri:
19:30 – Cuantune;
• Vineri:
19:30 – Jazzy Twist Band;
21:00 – Jazzapella;
• Duminică:
19:30 – Mice on the Run;
21:00 – Alexandra Ușurelu&Muse Quartet;

Teatru
• Marți:
19:30 – Coloneul Pasăre;
21:00 – Cabaretul Cuvintelor;
• Joi:
19:30 – Buzunarul cu pâine;
21:00 – Venus și Adonis;
• Sâmbătă:
19:30 – La ginecolog;
21:00 – Bullets over Lipscani.

Haisusfest

image002
Piesele de teatru de anul acesta sunt proiecte independente, interpretate de tineri actori de la teatrele Godot și Mignon din București. Acestora li se alătură și una dintre trupele de liceeni ce au participat în cadrul Festivalului de Teatru Tânăr Ideo Ideis din Alexandria, trupa Brainstorming din București, cu spectacolul „Colonelul Pasăre”.

Mixul spectacolelor muzicale include genuri diferite de muzică alternativă: electro swing, acid jazz, electro funk sau soul retro.

”Ediția de anul trecut a festivalului a adus împreună sute de iubitori de teatru, astfel că anul acesta ne-am propus să le oferim vizitatorilor noștri experiențe noi și variate de care să se bucure în aer liber. Credem că muzica și teatrul sunt ocazia perfectă de relaxare după o zi încărcată la birou și ne bucurăm să oferim publicului momente artistice speciale într-un spațiu prietenos.” a declarat Sebastian Mahu, Center Manager Promenada.

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla pe site-ul promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.

*** Despre mall Promenada
Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. După numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii. La finalul anului 2014, mall Promenada a intrat în portofoliul fondului de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    Promenada este unul dintre puținele centre comerciale la care s-a realizat un acoperiș verde funcțional, cochet și pe deplin utilizabil publicului.
    Din experiența noastră reiese că în zilele noastre o parte din dezvoltatorii imobiliari acceptă acoperișul verde ca parte a proiectului doar pentru a primi autorizația de construcție și apoi îi alocă o sumă derizorie din care nu se mai poate realiza ceva frumos și funcțional (țelul nr. 1 este să se respecte proiectul la un nivel sumar). Însă pe termen lung și dezvoltatorul își dă seama că terasa verde putea să fie cireașa de pe tort și un instrument de marketing de atragere a clienților potențiali, dar deja e târziu, aceasta nu se mai poate moderniza decât cu perturbarea activității comerciale și cu costuri mult mai mari.
    Pentru a nu cădea în această capcană oferim consultanță gratuită tuturor celor interesați în terase verzi, motivați de pasiunea pentru acoperișuri verzi. Cât mai mult verde în mijlocul orașelor!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.