Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Invitaţie la spectacolul pentru copii “Magia emoţiilor” / vineri, 8 mai

0

Va invitam, vineri, 8 mai, ora 18.30,  la spectacolul Magia emotiilor”, teatru interactiv de educatie emotionala si divertisment de inalta calitate.

Educatie emotionala pentru copii, prin spectacole fascinante, amuzante si fara plictiseala, cu un magician profesionist.

Cei mici invata sa-si recunoasca si sa-si gestioneze emotiile, sa le transpuna in vorbe si sa le foloseasca in avantajul lor, consolidand relatii autentice cu sine si cu cei din jur. Pentru a-i conduce pe cei mici in lumea emotiilor folosim numere de magie si iluzionism, inregistrari audio, animatii si jocuri software special create pentru acest spectacol.

Eroul acestui spectacol este chiar copilul, care, intelegandu-si emotiile, invata cum sa isi faca prieteni si sa se inteleaga mai bine cu cei din jur.

Afis varianta 1

Copilul isi pune o dorinta si apoi adoarme. In vis, copilul este magician si descopera, alaturi de noii lui prieteni, lumea magica a emotiilor. Ne intalnim cu Bucuria, Furia, Frica si Tristetea prin trucuri magice, desene, jocuri interactive, dans si lucru in echipa.

Micul explorator va ajuta si va fi ajutat de personaje precum Zana Empatiei, Pisicuta si Ursuletul si alte personaje din lumea sa interioara. Actiunea se petrece in locuri deosebite, placute de copii datorita fanteziei cu care sunt ilustrate.

  • Copiii sunt fascinati si distractia continua prin magie, divertisment, amuzament si invataturile primite
  • Copiii devin mici magicieni si invata despre emotii, fericire, socializare si incredere
  • Copiii si parintii primesc cadouri deosebite

Ce cadouri primesc copiii si parintii participand la spectacolele noastre?

  • jocuri software personalizate cu pozele profesioniste ale copiilor participanti la spectacol, precum si pozele in varianta printata
  • gazduire gratuita , pe site-ul www.daruiesc.ro, a acestor jocuri si poze pentru primul an
  • o minicarte cu povesti educative pentru copii si parinti – educatia emotionala si voia buna continua si acasa
  • un cadou surpiza din partea magicianului pentru educatie emotionala si pentru fericirea copilului

Spectacolul se adreseaza copiilor de la 3 ani in sus.

Taxa de participare 35 ron/copil. Parintii nu platesc taxa de participare.

Spectacolul se tine la Funny Land – Str. Agricultori Nr. 54A, Sector 2, Bucuresti.

Pentru inscrieri sunati la 0741.096.474.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.