INVITAŢIE LA MANIFESTUL CELOR CARE AU RENUNŢAT LA FUMAT

0

În România, mai mult de 4,4 milioane de persoane fumează zilnic , iar aproape 6,5 milioane de persoane sunt expuse la fumul de ţigară la domiciliu. 3 milioane dintre aceştia sunt nefumatori expuşi fumatului pasiv la domiciliu (Raportul GATS). Pentru a atrage atenţia asupra riscurilor de îmbolnavire cauzate de fumat şi pentru a încuraja renunţarea la dependenţa de fumat, Institutul “Marius Nasta”, coordonator al Programului Naţional Stop Fumat, declară MAI ESTE LUNA RENUNŢĂRII LA FUMAT!

Pentru a marca momentul, vă aşteptăm joi, 31 mai, ora 17.30, de Ziua Internaţională fără Tutun, să susţineţi MANIFESTUL CELOR CARE AU RENUNŢAT LA FUMAT.

Evenimentul va avea loc în Parcul Izvor in Bucuresti (metrou Izvor, intrarea în parc, lângă locul rezervat bicicletelor).

La eveniment participă:

  • Un reprezentant al Ministerului Sănătăţii;
  • Un reprezentant al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii;
  • Persoane publice care au ales să se implice în susţinerea cauzei;
  • Pacienţicare au renunţat la fumat cu ajutorul Programului Naţional Stop Fumat.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează