Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Invitație în Art Fusion

0

Invitație în Art Fusion. De patru ani, împreună!

La ceas aniversar, revista Art Out are deosebita onoare de a vă invita la Gala Art Out, un eveniment dedicat artiștilor, tinerilor și oamenilor iubitori de frumos. Art Out este revista care nu doar că răspunde nevoilor pieței, dar reușește și să lărgească publicul pasionat de artă și arhitectură, propunând o abordare dinamică, actuală și mereu atractivă.

Dacă prima ediție a reprezentat conceptul unui eveniment public noncomformist, ediția a doua, din acest an, se va concretiza într-un eveniment cultural-artistic de amploare, cu public țintă, format din profesioniști ai artelor și industriilor creative, personalități ale mediului de afaceri și reprezentanți ai societății civile.

Gala Art Out 2015 își deschide ușile Luni, 23 Martie, începând cu ora 19.00, la Teatrul Național București, sala Pictură, unde îmbinarea artelor va surpinde și vor crea o atmosferă exclusivistă. Prezența la eveniment se face doar pe baza invitației.

ART OUT LOGO slogan vectorial
Art Out este o revistă de artă, arhitectură, patrimoniu şi restaurare. Fondată în ianuarie 2011, revista a evoluat prin colaborări cu specialiști din țară și din străinătate, devenind una din revistele de primă importanță la nivel național pe plan cultural – artistic.

În februarie 2015, Art Out a împlinit 4 de activitate, definindu-se ca un actor important pe scena presei, artei și culturii românești, fiind un promotor și organizator de evenimente cultural-artistice remarcabile.

Art Out și-a propus să devină o revistă de profil puternică, lider pe piața publicaţiilor de artă la nivel național, cu o bună promovare la nivel internațional.

Expoziții, spectacole, piese de teatru, prezentări de modă, lansări de carte și conferinţe interactive, proiecţii de film, festivaluri, workshopuri şi ateliere creative – toate reprezintă vizualizarea lumii Art Out, a societăţii artistice, un concept ce promovează experienţele multilaterale într-un cadru prietenos şi accesibil.

„Art Out s-a dovedit liman de convergență între disciplinele artistice și umaniste. Art Out are șansa să devină oază în deșertul care ne acaparează. Art Out merită să fie mai mult decât este.” Daniel Spânu – Arheolog, Cercetător științific în cadrul Institutului de Arheologie „Vasile Pârvan” al Academiei Române.

Misiunea Art Out constă în propunerea unor dezbateri vii, actuale, în jurul problemelor artei, arhitecturii, patrimoniului şi restaurării, prin eliberarea de clişee, de idei preconcepute și elaborarea unor alte filtre de gândire prin abordarea unei viziuni personale, spirituale și inedite. În plus, Art Out îşi propune să descopere şi să dezvolte capacităţile, abilităţile artistice şi redacţionale ale tinerilor, încurajând dialogul şi colaborarea între studenţi și specialiştii din domeniile sus-numite.

Prin acest eveniment, Art Out își propune facilitarea accesului artiștilor la început de carieră și a celor deja consacrați pe scena culturală românească, unind această parte artistică cu oameni din domenii umaniste şi cu reprezentanţi ai presei, păstrând totul în strânsă legatură cu publicul larg.

Art Out Banner

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.