Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Investment Ready Warmup – Bucuresti, 28 februarie 2018

0

Ai un proiect pentru comunitate, o initiativa sociala sau un startup legat de educatie sau sanatate, mediu si ecologie, sustenabilitate sau incluziune?

Venim si anul acesta la Bucuresti sa selectam cei mai buni antreprenori sociali si startupuri de impact pentru a participa la Investment Ready Academy in Viena – cel mai mare accelerator de social impact din CEE.

Designul special al programului permite inscrierea atat al unui proiect aflat in stadiul de idee, cat si a unui business deja profitabil care urmareste scalarea. Se urmareste in special impactul pozitiv pe care il creeaza aceste proiecte in societate, iar acest impact este un termen vast, mergand de la educatie, la fintech, de la energie, la consumerism responsabil, de la sanatate la mediu inconjurator.

Detalii si aplicari aici: mateidumitrescu.biz/investment-ready/

Investment Ready Program:
– Fondat în 2011
– Peste 1100 de startupuri evaluate
– 370 participanți la Warmup-uri
– 91 Alumni ai Academiei
– Program desfășurat în 17 țări
– 15000 EUR – valoarea suportului oferit fiecărui participant
– 4.800.000 EUR – capital atras de către participanți

In plus, nou infiintatele filiale din Germania si Olanda, au deja rezultate remarcabile, acceleratorul din Munchen adresandu-se pietei globale si inroland startupuri din Malaiezia pana in Brazilia, iar cel din Amsterdam facilitand deja investitii de 8 milioane de Euro.

Warmup-ul contine elementele de baza ale academiei – sesiuni de mentoring, intalniri cu experti dar si alumni, traininguri specializate, sesiuni de pitching, feedback si conexiuni cu investitori

Detalii aici.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.