Investitie de 200 de milioane de euro in industria de echipamente IT

0

Vesti bune din economie! Producatorul chinez de echipamente IT&C Huawei va investi 200 milioane euro in Romania pana in 2014. Investitia este concentrata in principal intr-un centru de proiectare al companiei in Bucuresti, anunta dailybusiness.ro. Un alt proiect al investitorilor chinezi este realizarea unei retele de fibra optica la nivel national in parteneriat cu Transelectrica.

IT&C Huawei intenţionează să deschidă în România al patrulea centru de suport global, primele trei fiind localizate în China, India şi Mexic, care va fi deservit de 1.500 de angajaţi până la finele anului 2014, din care 80% vor fi români, scrie mediafax.ro

Infiintata in 1987, Huawei Technologies este unul dintre cei mai mari furnizori de solutii IT&C la nivel global, cu venituri de peste 28 miliarde de dolari in 2010. Compania este prezenta in peste 140 de tari, iar pe piata romaneasca a intrat in anul 2004.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează