Inventarul fotografic al Bucurestiului vechi / duminica 28 februarie

0

Asociatia Pro_Do_Mo si Asociatia Salvati Bucurestiul te invita la o noua sedinta foto pe teren in cadrul proiectului „INVENTARUL FOTOGRAFIC AL BUCURESTIULUI VECHI”.

Duminica, 28 februarie, ora 12.30, Piata Sfanta Vineri (langa ING) pentru a imortaliza casele vechi din zonele Mantuleasa si Negustori.

Te asteptam alaturi de noi cu aparatul de fotografiat pentru a realiza cel mai mare album foto din istoria Bucurestiului.

Cu prietenie,

Membrii Asociatiei Pro-Do-Mo si ai Asociatiei Salvati Bucurestiul”

Nota: Cum poti deveni unul din fotografii ce isi vor pune amprenta in acest proiect? Viziteaza site-ul Pro_Do_Mo. La sectiunea Proiecte vei gasi un mesaj pentru tine cu mai multe informatii si un formular de inscriere. Poti vizualiza munca deja depusa in cadrul acestui proiect daca iti faci cont pe acest site.

(foto Florin Ghindă, 2010)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează