Inventarul fotografic al Bucurestiului, 6 februarie 2010

0

Asociatia Pro_Do_Mo si Asociatia Salvati Bucurestiul te invita la cea de-a doua sedinta foto pe teren in cadrul proiectului „INVENTARUL FOTOGRAFIC AL BUCURESTIULUI VECHI”.

Proiectul initiat de cele doua organizatii va fi realizat in totalitate din munca noastra, a voluntarilor. Aceasta inseamna munca fabuloasa de inventariere fotografica a peste 20.000 de imobile din cele 98 de zone protejate din Bucuresti.

A doua intalnire din cadrul acestui proiect va avea loc sambata, 6 februarie, la orele 11.00, la intrare din Cismigiu (vizavi de PMB ).

Te asteptam alaturi de noi pentru a realiza cel mai mare album foto din istoria Bucurestiului. Sambata aceasta vom imortaliza casele vechi din zona Temisana/ Cobalcescu/Bibicescu. Te invitam alaturi de noi cu aparatul de fotografiat.

Cu prietenie,
Membrii Asociatiei Pro-Do-Mo si ai Asociatiei Salvati Bucurestiul

Cum poti deveni unul din fotografii ce isi vor pune amprenta in acest proiect? Viziteaza site-ul www.pro-do-mo. ro. La sectiunea Proiecte vei gasi un mesaj pentru tine cu mai multe informatii si un formular de inscriere. Poti vizualiza munca deja depusa in cadrul acestui proiect daca iti faci cont pe acest site.

Te asteptam!

PS: citeste si articolul despre prima intalnire de inventariere!

(foto Florin Ghindă, 2009)

bucuresti-casa-veche-smardan

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează