Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Învățăm să croșetăm – eveniment marca Work at Home Moms

0

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită mamele din București pe 13 mai la un nou atelier în cadrul căruia pot explora o nouă îndeletnicire și porni pe un minunat drum profesional – atelierul de croșetat “Tehnici de bază – aplicația Granny Square alături de Alina Osiac, Doina Mihaela Anghel și Simona Daniela Isbiceanu. Atelierul se va desfășura între orele 10:00 – 13:00,  în cadrul centrului Ludotech, Calea Șerban Vodă, nr. 22 – 24, Corp D, et.1, în incinta Grand Pier Business Center, București.

Afis Invatam sa crosetam

În cadrul workshop-ului, participantele vor învăța pas cu pas despre firele necesare pentru croșetat, ochiurile de realizat pentru creearea pătratelor simpatice care vor construi ulterior o pătură ce va fi donată și totul despre mânuirea croșetei.

Costul atelierului este de 45 lei (toate materialele și uneltele sunt incluse în preț) iar înscrierile și dovada achitării taxei se participare se pot trimite până pe 11 mai la contact@wahm.ro.

* Numărul de locuri este limitat la 15.

Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.

Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.

Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.