Invatam germana prin arta @ Alandala

0

Atelier limba germana

Sunt Roxana si imi doresc prin acest atelier saptamanal, sa le arat copiilor ca germana se poate invata si prin joaca, multa creativitate si voie buna. Copiii sunt încurajaţi să participe activ la lectură fiindu-le trezit interesul pentru basme prin poveşti in limba germana.

Zane,spiridusi si alte creaturi magice ii vor ademeni pe micuti pe taramul fermecat al basmelor. Pentru a deslusi tainele zanelor,copii vor invata sa foloseasca un limbaj secret,isi vor creea propriile costume din diverse materiale, fiecare scriindu-si astfel povestea.

Atelierul va avea loc in fiecare Marti de la ora 18:15.
Prima intalnire: Marti, 23 februarie, 18:15
Alandala – str Aurel Vlaicu nr 70 – zona Piata Romana
Varsta minima : 5 ani
Inscrieri : alandala.cafe@gmail.com

Roxana Ologeanu e profesor de germana, trainer,lucrator in arte combinate si voluntara pentru mai multe ONG-uri.
Mai multe despre Roxana si atelierele create de ea puteti citi aici : https://vizionarii.wordpress.com/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.