Învaţă şi dă mai departe!

0

Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale (ANPCDEFP) organizează, pe 30-31 octombrie 2014, la Hotel Marshal Garden din Bucureşti, conferinţa anuală Învaţă şi dă mai departe!”.

Evenimentul îşi propune să promoveze rezultatele programelor europene Învăţare pe tot parcursul vieţii, Tineret în acţiune (implementate în perioada 2007-2013) şi Erasmus+ (implementat în perioada 2014-2020), programe gestionate în România de ANPCDEFP. La eveniment vor participa 200 de reprezentanţi de organizaţii şi instituţii care sunt implicate în domeniul învăţării: Inspectorate şcolare judeţene, şcoli, universităţi, organizaţii non-guvernamentale, Consilii Judeţene, formatori.

În acest an evenimentul pune accent pe impactul pe care îl au proiectele europene. Reprezentanţii a 16 organizaţii din toată ţara a căror activitate a avut impact la nivelul comunităţii vor prezenta care a fost rolul proiectelor europene derulate în perioada 2007-2013 în acest sens. Participanţii vor putea, de asemenea, să împărtăşească experienţe în cadrul atelierelor axate pe teme de interes în ceea ce priveşte derularea de proiecte la nivel european.

sigla AN

În cadrul evenimentului se organizează, pe data de 30 octombrie, începând cu ora 18.15, Gala Mobilităţii „Poveşti în mişcare” în cadrul căreia sunt premiate experienţele individuale de mobilitate pentru învăţare în Europa.

În cadrul Galei sunt invitaţi să ia cuvântul reprezentanţi ai Comisiei Europene în România, ai Ministerului Educaţiei Naţionale şi ai ANPCDEFP.

Vă invităm să luaţi parte la acest eveniment de învăţare!

…………………………………………………………………………………………………………………………

Erasmus+ este programul Uniunii Europene pentru educaţie, formare, tineret şi sport ce se va derula în perioada 2014-2020. În 2014 în România au fost primite 1764 de propuneri de proiecte la primele două runde de selecţie, din care au fost aprobate 463 de proiecte. La cea de-a treia rundă au fost primite 434 de propuneri de proiecte, aflate în prezent în proces de selecţie. Proiectele se adresează tuturor sectoarelor de educaţie, formare profesională şi tineret. Bugetul disponibil pentru anul 2014 în România este de 52 000 000 Euro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.