Învață să fii managerul propriului brand la Powerful Presenter

0

Învață să fii managerul propriului brand la Powerful Presenter, curs creat de Andy Szekely.

Tehnici de comunicare și de vorbire în public folosite cu succes de cei mai cunoscuți speakeri din lume.

 În perioada 14 – 16 noiembrie are loc la București Powerful Presenter, curs dedicat antreprenorilor care vor să învețe rapid cum să comunice în public produsele și serviciile lor și cum să facă prezentări structurate și de impact.

Andy Szekely

Cursul este creat de Andy Szekely, autor și trainer cu o experiență de peste 18 ani în public speaking și împreună cu Money Masterclass City Camp face parte din programul City Camp Academy, cel mai nou proiect dezvoltat de către AS Training & Coaching (ASTC) lansat în această toamnă. Trainingul se bazează pe metoda BEST LEVERAGE FEEDBACKTM, o metodă marca Andy Szekey prin care cursanții învață cum să devină managerul brandului lor în public, fie că fac o prezentare, fie că vor să ţină un discurs, în maxim 3 zile.

Ce se învață la Powerful Presenter?

  • Exersarea modelul STARTTM, care este aplicat la începutul prezentărilor;
  • Crearea legăturii cu grupul și păstrarea echilibrului în orice situații;
  • Practicarea de tehnici pentru transmiterea informațiilor într-un mod simplu și concis, unu la unu sau în fața mai multor participanți;
  • Învățarea structurii unei prezentări cu metodologia unică triplu feedback.

În urma Powerful Presenter cursanții vor ști cum să se poziționeze ca brand într-un timp scurt, vor putea capta atenția audienței în prezentările făcute, vor oferi informații utile într-un mod interactiv și vor putea vinde mai ușor produsele sau ideile prezentate.

„Am venit aici pentru că aveam nevoie de o structurare a prezentării pe care urma să o fac. Acum chiar am acea structură și mai am ceva – am învățat cum să îmi vând prezentarea pe care urmează să o susțin”, spune Andreea Hașcu, antreprenoare din București, absolventă a cursului Powerful Presenter.

 „Tehnicile care se învață în cadrul Powerful Presenter sunt folosite cu succes în întreaga lume de speakeri cu multă experiență, precum Brian Tracy, Tony Robbins, Robin Sharma, oameni care au generozitatea de a le împărtăși la rândul lor celor care au nevoie. Aceștia m-au încurajat să pornesc în acest domeniu în urmă cu aproape două decenii, prin organizarea de cursuri şi conferinţe cu sute de oameni. Tehnicile au fost adaptate și rafinate de noi în urma folosirii lor de cei care au participat anterior la acest curs, pentru a fi aplicate eficient și cu efect imediat atunci când ne aflăm în situația de a face prezentări în public”, a declarat Andy Szekely, creatorul programului Powerful Presenter.

Programul Powerful Presenter are loc la finalul acestei săptămâni de vineri până duminică, 14 – 16 noiembrie, la Hotel Crowne Plaza, în sala Primavera, Bd. Poligrafiei, nr. 1, Sector 1.

Mai multe informații despre Powerful Presenter găsiți la www.citycamp.ro/pp/

Andy Szekely – Leading for the best in you

Antreprenor, autor și speaker – Andy Szekely este unul dintre inițiatorii educației non-formale din România, metodele adaptate și create de el fiind folosite în prezent cu succes de peste 40.000 de oameni, din cele mai importante domenii de activitate.

Conceptul care stă la baza cursurilor sale este acela că nu ai cum să dezvolți afacerea sau domeniul în care activezi mai mult decât te dezvolți pe tine însuți. Andy Szekely este specialist în Peak Performance, creator al programelor Persuasion Elite, Speaker Elite, Bootcamp University, Mind Shaping, Performer, Dealing with Skeptical People, Protect Yourself, Powerful Business Writing și Charisma Enhancement. De asemenea, este autor al cărților Decizii radicale, Comunică, Influențează, Convinge, Manifestul Educației, fondator al grupului de firme AS Training & Coaching și al Fundației Alpha Leadership. Mai multe detalii găsiți aici www.andyszekely.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/AndySzekelyPage

Despre AS Training & Coaching (ASTC)

AS Training & Coaching – Leading for the best in you este compania formată în jurul viziunii antreprenorului
Andy Szekely, inovator și pionier în produse de training & coaching, adaptate pentru contextul din România.

Pentru AS Training & Coaching misiunea Leading for the best se traduce în construcția unui sistem de produse și servicii de educație, învățare și pregătire personală și profesională, prin care oamenii să obțină o schimbare calitativă superioară în viața lor.

Cu o ofertă completă, AS Training & Coaching propune pieței românești soluții adaptate și special create, atât pentru companii, cât și pentru oamenii care vor, pe cont propriu, să devină mai bine pregătiți.

Mai multe detalii găsiti aici www.andyszekely.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ASTrainingCoaching

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.