ÎNVAȚĂ SĂ CÂȘTIGI BANI CU CREAȚIILE TALE: Atelier practic pentru tineri 15-25 ani

0

ÎNVAȚĂ SĂ CÂȘTIGI BANI CU CREAȚIILE TALE
Atelier practic pentru tineri 15-25 ani
Joi, 20 august 2015, București

Învățăm să ne facem o limonadă bună doar după ce viața ne dă multe lâmâi, fără să-I fi cerut. Iar atunci când viața ne dă tristețea pierderii cuiva drag, învățăm să facem din lacrimi un tablou sau un breloc sau o ramă unicat, orice ține mâinile și mintea ocupate și ne amintește de cel drag. Pentru mulți tineri domeniul “handmade” este la început “de nevoie”, treptat devine pasiune, iar apoi se transformă chiar în sursă de venit suplimentar.
Când te gândești dacă locul tău e în acest domeniu, ai multe întrebări, curiozități și temeri. Așa că vino joi, 20 august 2015, între 18.00 – 20.00 în București la o discuție deschisă și lucru practic!

Vei câștiga cel puțin 3 lucruri:

• înveți de unde să începi ca să vinzi creațiile tale la târguri
• găsești parteneri de creat sau de afaceri
• înveți o tehnică de personalizare a materialelor textile – vino de acasă cu un tricou de culoare deschisă și vei învăța cum să-l faci să fie UNICAT!

Invitat special este Simona Constantinescu, fondator si creator la Norul9.ro

Locul de întâlnire va fi anunțat celor înscriși (zona centrală). Participarea este gratuită și se adresează membrilor actuali și viitori ai comunității “Planuri de viitor”, adică fete și băieți care au între 15-25 ani, sunt la început de drum, știu cum este să pierzi unul din părinți și își doresc să cunoască oameni noi și să învețe lucruri utile în viață.

Rezervă un loc sau află detalii la 0745.55.6602 sau mihaela@planurideviitor.ro până pe 18 august.
http://planurideviitor.ro/invata-sa-castigi-bani-cu-creatiile-tale
https://www.facebook.com/events/508359699317007

11828660_843536932391210_1672279106330703019_n

Proiectul “Succes în viață pentru tinerii cu un singur părinte – program integrat de susținere psihologică și profesională” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi: www.eeagrants.org. Vizitați și www.fondong.fdsc.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează