Invata sa acorzi primul ajutor copilului tau! Curs gratuit in Bucuresti

0

Asociatia React si Vodafone Romania organizeaza marti, 29.05.2012, un curs de prim ajutor dedicat parintilor in Bucuresti. Cursul va prezenta manevrele aplicate in cazul celor mai frecvente incidente in care sunt implicati copiii si nou-nascutii.

Pe langa masurile de prim ajutor exersate pe manechine, sub atenta indrumare a instructorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, participantii vor avea posibilitatea sa puna intrebari si sa invete cum sa reactioneze in momentul in care un copil se accidenteaza.

Cursul este gratuit, va incepe la ora 17.30 si va dura aproximativ 2 ore. Cei care doresc sa participe sunt rugati sa trimita un e-mail pe adresa cristina.pascu@asociatiareact.ro pana vineri, 25 mai, ora 12, urmand sa fie contactati pentru comunicarea locatiei si confirmarea inregistrarii.

 

Evenimentul este organizat de catre Asociatia React si Vodafone Romania, in parteneriat cu Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Serviciul de Telecomunicatii Speciale si Ministerul Sanatatii in cadrul campaniei „O viata poate depinde de tine!”.

Acesta este un proiect de responsabilizare si educare sociala, care isi propune sa informeze populatia la nivel national, cu privire la apelarea corecta a serviciului 112 si necesitatea acordarii primului ajutor, pana la venirea echipajelor specializate.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul proiectului, www.salvez.ro

 

 

***

Asociatia REACT este o organizatie neguvernamentala, creata in 2006 pentru a veni in sprijinul actorilor societatii civile prin proiecte ample, durabile, cu impact in comunitatile vizate. Organizatia activeaza in trei domenii: sanatate publica, educatie si integrare sociala, are 5 sucursale in care lucreaza mai mult de 30 de angajati si peste 200 de voluntari. Pana in prezent, Asociatia React a obtinut 9 premii de excelenta – nationale si internationale si a contribuit la salvarea a mai mult de 120.000 de vieti omenesti. www.asociatiareact.ro.

 

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc, avea 8,327,280 clienti inregistrati la 31 decembrie 2011. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu 398

milioane de clienti in intreaga lume, inregistrati la 31 decembrie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează