Invata GRATUIT cum sa ingrijesti batrani

0

 

Curs gratuit ”Îngrijitoare bătrâni la domiciliu”, urmat de plasare pe piața muncii 

Atenție! Atenție! Acum ai șansa de a te califica GRATUIT într-o meserie extrem de solicitată pe piața românească: Îngrijitoare bătrâni la domiciliu, iar visul de a avea un salariu poate deveni realitate mai repede decât te așteptai, doar prin intermediul proiectului strategic INSERT.

Cursul se întinde pe o durată de 2,5 luni, se adresează persoanelor cu dizabilități, bolnavilor cronici, dar și altor grupuri vulnerabile, iar învățământul primar este condiția minimă pentru înscriere.

insertNu mai zăbovi! În urma absolvirii cursului de calificare, nivel I,  Îngrijitoare bătrâni la domiciliu, te vei bucura de o serie de avantaje, printre care: subvenție de merit, certificat acreditat ANC, recunoacut pe plan național și internațional, competențe profesionale de calitate, sprijin în vederea angajării etc.

Te așteptăm cu detalii la: Asociația Handicapaților Somatici din România, din Calea Moșilor 113, Sc. D, etaj 2, București, tel: 021 315 95 89 sau 078 529 55 08, e-mail: insert@ahsr-crrs.ro, site: www.reinsert.eu 

INSERT – ”Construirea unei rețele de reabilitare și integrare profesională pentru persoanele cu dizabilități din România, în vederea îmbunătățirii accesului acestora pe piața muncii”, cod proiect POSDRU 96/6.2/S/55474, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-20013, Axa prioritară 6 – ”Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.2 – „Împreună pe piaţa muncii”.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează