Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Invață cum sa infiintezi si sa dezvolti o organizatie pro-libertate in orasul tau!

0

Cum sa infiintezi si sa dezvolti o organizatie pro-libertate in orasul tau? 

 

Training sustinut de Americans for Tax Reform, Leadership Institute (SUA) și CADI-Eleutheria

Care va avea loc, vineri, 17 mai 2013, la centrul The HUB, Str. Halelor Nr. 5, Et. 2 (Piața Unirii), Bucuresti, intre orele 9:00 – 16:30, in limba engleza.

Participarea este gratuita, in limita a 20 de locuri disponibile. Pentru a fi selectat va rugam transmiteti CVul dvs. insotit de o scurta scrisoare de motivatie (optionala) la office@cadi.ro, pana luni, 13 mai.

Web site: www.cadi.ro

 cadi

PROGRAM TRAINING:

Cum sa infiintezi si sa dezvolti o organizatie pro-libertate în orasul tau? 

17 mai 2013

9:00 – 11:00 Sesiunea 1. Cum sa organizezi un grup de tip grassroots?

 1. Introducere in politicile publice de tip grassroots. Vorbitor: Lorenzo Montanari, ATR
 2. Infiintarea unui grup grassroots de succes. Vorbitor: Beatrix Von Storch, Zivil Coalition
 3. Studiu de caz: Vorbitori: Nicolás Cárdenas, Hazte Oir
 4. Întrebări și răspunsuri

 

11:00 – 11:30 Pauza de cafea

11:30 – 13:30 Sesiunea 2. Campaniile publice grassroots

 1. Organizarea unei campanii de tip grassroots. Vorbitor: Matthew Sinclair, Taxpayers Alliance
 2. Strategii și tactici pentru o campanie castigatoare. Vorbitor: John Kartch, Americans for Tax Reform
 3. Studiu de caz. Vorbitor: Matthew Sinclair, Taxpayers Alliance
 4. Întrebări și răspunsuri

13:30 – 14:30 Pauza de masa

14:30 – 16:30 Sesiunea 3. Finantarea organizatiei

 1. Despre tipuri de fundraising. Vorbitor: David Talbot  – Leadership Institute
 2. Despre relatiile cu donatorii. Vorbitor: Alexandre Pesey – Institute de Formacion Politique
 3. Studiu de caz. Vorbitor: Horia Terpe, CADI
 4. Întrebări și răspunsuri

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.