Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Introducere practică în metoda Bullet Journal – planning personal şi time management

0

Setează-ți activ scopuri, ţinte, ţeluri, ca să-ți împlinești totdeauna planurile. Învață cum la atelierul online Introducere practică în metoda Bullet Journal – planning personal şi time management, din 9 iunie, ora 19.00, cu Mădălina Preda.

Planificarea este un instrument de bază pentru o viaţă organizată, fie că vorbim despre viaţa profesională sau cea personală. De asemenea, finanţele sunt un domeniu în care planificarea aduce multe avantaje.

curs online planificare bullet journal

Fie că vrei să îţi setezi şi să îţi urmezi ţelurile personale, financiare sau profesionale, fie că vrei să-ţi faci viaţa de familie mai armonioasă sau să structurezi coerent şi să duci la bun sfârşit un proiect, metoda Bullet Journal este pentru tine.

The Bullet Journal System este cel mai eficient şi mai popular sistem de organizare la ora actuală pe plan mondial, un instrument extrem de versatil, cu ajutorul căruia îţi poţi mări exponenţial productivitatea.

În ambele sesiuni vei lucra aplicat, cu jurnalele în faţă, vei experimenta şi vei găsi cele mai potrivite metode de planificare pentru tine şi proiectele tale. Înainte de începerea cursului, vei primi pe mail un caiet în format pdf, pe care să-l printezi ca să poţi lucra pe el de acasă.

La acest curs vei primi informaţiile de bază pentru:

– formarea propriului sistem de planificare şi organizare a timpului

– setarea realistă de scopuri pe termen scurt, mediu şi lung

– instalarea de obiceiuri pozitive

– project management şi urmărirea activă a rezultatelor

Temele celor două întâlniri sunt:

1. Facem cunoştinţă cu elementele de bază ale sistemului Bullet Journal şi învăţăm cum să ne alcătuim propriul jurnal în funcţie de log-uri. De asemenea, vom învăţa cum să ne planificăm întreg anul în avans.

2. Studiem metoda Time Blocking, ne vom proiecta scopurile personale, profesionale şi financiare pe termen scurt, mediu şi lung şi vom învăţa 3 metode eficiente de auto-motivare şi Habit Tracking (urmărirea obiceiurilor pozitive).

Ca să participi la curs, plătește online, direct de pe site, taxa de participare: 200 de lei. Cu o zi înainte de data începerii, vei primi pe mail linkul unde poți urmări cursul. Dacă ai întrebări, trimite un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.