Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Introducere în magie

0

Introducere in magie

Voi oferi un alt fel de a privi lumea, specific vremurilor vechi spre străvechi. Din această perspectivă noi porţi ale înțelegerii pot fi desfăcute şi fiecare va putea să depăşească graniţele lumii cunoscute călătorind spre alte nivele ale conştiinţei. Vom vedea ce este Energia, Voinţa, Corpul Astral, de ce Soarele, Luna şi celelalte planete sunt privite ca făcând parte din organismul unui Univers viu şi ce trebuie făcut practic pentru a conlucra cu această fiinţă sau cu altele mai mici ce compun Universul.

În primul atelier vom învăța care sunt cele trei aspecte ale fiinţei umane şi cum să le controlăm. Apoi ce unelte vom putea folosi pentru aceasta.

În a doua întâlnire vom afla cum pot fi antrenate aceste componente şi de ce magul trebuie să aibă baghetă si sabie şi alte echipamente necesare practicii magiei.

La sfârșitul întâlnirilor noastre veți ştii de ce, în viziunea celor de demult, Omul este privit ca fiind între Cer şi Pamânt, o fiinţă specială capabilă de uriaşe împliniri, un intermediar între lumi, responsabil de bunul mers al Universului. Din vremurile acelea ştim că fiecare din noi este un Mag.

Cu cine?
Adrian Francisco, Kinetoterapeut în viaţa asta şi folositor de practici alternative de vindecare. Am ajuns la ele pentru că m-am întrebat de mic: „De unde ştia baba să îi spună lui Făt Frumos de calul care mănâncă jar?” … şi „Dacă mai există şi azi cai care mănâncă jar?”

Tot încercând să arunc cu Fireballs în stânga şi în dreapta am aflat ce e Qi-ul şi cum şi de ce se mişcă, am aflat că oamenii se vindecă nu numai în corp dar şi în minte şi spirit. Am fost uimit să aflu că este posibil să te transformi în ce animal vrei tu dar că e fooooaaaaarte greu. Am văzut că unii oameni chiar seamănă cu Orci, Elfi, Feries, Dwarfi. Vă spun! Chiar există printre noi… SUNTEM CHIAR NOI !!!

Ce să mai… Sunt unul din oamenii ce ” trăiesc cu capul în nori”, „rupt de realitate”, dintre cei la care nu rezonează texte de genul: ” când o să te maturizezi şi tu? ” Orice s-ar spune eu ştiu sigur că eu văd lumea mai REALĂ şi că multe din ce am fost învăţat sunt de fapt poveşti în care Omenirea încă mai trăieşte. Eu sunt Frantz şi d-abia aştept să va cunosc!

Când?
sâmbată@incubator107 , 18 octombrie 2014 de la 19:00 la 21:00
sâmbată@incubator107 , 25 octombrie 2014 de la 19:00 la 21:00

Unde ?
Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Vrăjitorilor/1376, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html..

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.