FOTO: Intră și tu în concurs la iMapp Bucharest 2015 și poți câștiga 1000 de euro!

0

La cererea publicului, concursul stillMapp Bucharest 2015 își prelungește termenul limită până la care pot fi înscrise fotografii, până pe data de 13 septembrie 2015.

stillMapp Bucharest 2015 este un concurs de fotografie în urma căruia cele mai bune fotografii vor fi proiectate pe fațada Palatului Parlamentului, în cadrul iMapp Bucharest 2015, iar marele câștigător va primi și un premiu în valoare de 1000 de euro. Open Call-ul pentru stillMapp Bucharest 2015 se adresează oricărei persoane cu cetățenie română, singura condiție fiind de a trimite o fotografie ce respectă datele tehnice descrise în regulament.
Pentru mai multe informații: office@creart.ro și 021 31 83 804 sau pe pagina oficială de internet www.imapp.ro.

iMapp Bucharest este organizat de Primăria Municipiului București prin creart – Organizator, 360 Revolution – Event Production, Maxin10sity – Curator.

stillmap
20140921_001117-900x350

20140921_001307-900x350

20140921_001340-900x350

sursa foto: imapp
creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție este este o instituție de interes local ce facilitează accesul la artă prin evenimente culturale de înaltă ținută. Activitatea instituției se realizează prin oferirea de produse și servicii culturale diverse: festivaluri naționale și internaționale, expoziții, târguri, ateliere de creație cultural-artistică, spectacole de teatru, muzică și dans.

Un loc aparte în activitatea creart îl ocupă programele care, prin conţinut şi desfăşurare, vizează latura educativ-formativă şi stimulează creativitatea în toate genurile artistice: literatură, muzică, artă populară, plastică, foto și cinematografică.

360 Revolution – De peste 8 ani, un nume de referință în domeniul dezvoltării, organizării și implementării de evenimente, 360 Revolution își propune să genereze experiențe care să lase o impresie spectaculoasă asupra participanților emoțional și funcțional, integrând atât sfera interactivității digitale cât și soluții complexe live.

Maxin10sity – este un studio de producție de video mapping de top, la nivel mondial. Compania a fost înființată de László Czigány și Andras Sass, artiști specializați în mapping 3D și multiplu premiați la cele mai importante festivaluri de profil, împreună cu Tamás Vaspöri, specialist cu vastă experiență în curatoriatul și promovarea artelor vizuale interactive. www.maxin10sity.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează