Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Într-o vilă frumoasă din Cotroceni s-a deschis primul Club de Familie – locul in care se distreaza impreuna atat copiii cat si parintii

0

Într-o vilă frumoasă din Cotroceni s-a deschis primul Club de Familie – locul in care se distreaza impreuna atat copiii cat si parintii. Gasesti aici cea mai buna pizza din Bucuresti si un meniu care imbina signature cocktails, beri artizanale, cafea premium cu smoothie-uri 100 % naturale, limonada cu fructe si ciocolata calda pe bat.

La Iris – Restaurant cu loc de joaca in Bucuresti, sector 6

Proprietarii, parinti la randul lor, sunt antreprenori români și cred cu tărie în produsele locale, autentice, pline de originalitate.

Designul locației le aparține în totalitate celor doi și majoritatea obiectelor de decor și a pieselor de mobilier sunt handmade, create de mâna lor pentru că și-au dorit să creeze aici căldura și energia unui cămin, să vii aici ca și când ai veni la ei acasă. Cafeneaua e încărcată de amintirile a mai multor generații inclusiv o ladă veche de război sau un scaun folosit într-un spectacol al Teatrului Național din Iasi, atât Alex cât și Liana venind din lumea teatrului și a filmului.

Săptămânal se organizeaza evenimente, seri tematice, brunch-uri și campionate de distracție în familie astfel că ori de câte ori vei merge vei avea o parte de o nouă experiență plină de distracție.

Adresa: Ernest Juvara 12, sector 6 Bucuresti

Website: https://www.lairis.ro/

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.