Interventie chirurgicala in premiera! Un caine are stimulator cardiac de uz uman!

0

spiru-haret-siglaIntervenţie chirurgicală în premieră! La începutul săptămânii trecute, medicul Nicolaie Bercaru, şeful echipei de chirurgie din cadrul Facultăţii de Medicină Veterinară „Spiru Haret” din Bucureşti, a implantat în inima unui câine un stimulator cardiac de uz uman.
„Boxy este câinele unor prieteni. Este destul de bătrân, are 12 ani. Mi-e tare drag!”, continuă şi-l mângâie uşor pe cap. „A ajuns la clinica noastră acum două săptămâni. Avea stări de leşin, era obosit, se mişca foarte greu şi refuza să iasă la plimbare. Era într-o stare foarte proastă”.
Articolul complet este pe ziarero.realitatea.net

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează