Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

InternZone, șansa studenților de la comunicare și jurnalism de a se angaja

0

Asociația Studenților la Comunicare – Universitatea din București organizeză pe 3 aprilie prima ediție a târgului de internhsipuri InternZone, eveniment dedicat studenților de la facultățile de jurnalism și științele comunicării, cu țintă directă către Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București.

InternZoneWeb-01-01

Reprezentanți ai Adevărul, BeWhere, Ringier, Cariere, România TV, Independența, Rador, Centrul pentru Studii Complexe, Graffiti PR, Kaleidoscope Proximity și Graffiti BBDO se numără printre companiile care oferă stagii de practică în jurnalism, PR și advertising, unele dintre ele oferind posibilitatea de angajare. Studenții trebuie doar să aibă CV-urile la ei.

„Ne-am gândit să îi ajutăm pe studenți să pătrundă mai ușor pe piața muncii. Cu ajutorul InternZone vrem să îi punem pe tineri față în față cu angajatorii, viitorii lor colegi de breaslă. Sperăm să fim de un real ajutor și târgul să devină tradiție”, a spus Florentina Crușitu, președintele ASC-UB.

InternZone va avea loc la sediul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București, în data de 3 aprilie, între orele 10 și 16.

ASC-UB este principalul for reprezentativ al studenților Facultății de jurnalism și Științele Comunicării, UB. Asociația a fost fondată în martie 2013, are ca scop reprezentarea intereselor studenților facultății și contribuția activă la dezvoltarea lor profesională și se implică activ în rezolvarea problemelor celor pe care îi reprezintă.

Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.