INTERNSHIP FAIR la SNSPA Bucuresti / 4-5 mai 2012

0

3, 2, 1… Pe locuri, fiti gata, STAAART! Lansati-va cu incredere spre intershipurile pe care vi le pune la dispozitie SIF!

 

Ce este SIF? SNSPA INTERNSHIP FAIR este un eveniment ce se afla anul acesta la cea de-a doua editie si este adresat tuturor studentilor care isi doresc o cariera in Administratie Europeana, Administratie Publica, Comunicare, Marketing, Psihologie, Publicitate, Management, Sociologie, Stiinte Politice sau Relatii Internationale. Evenimentul reuneste organizatii, companii si institutii ce isi prezinta oferta de internshipuri. De asemenea, sunt organizate sesiuni de discutii si workshopuri ce au ca scop pregatirea studentilor pentru construirea unei cariere de viitor. Evenimentul este organizat de catre CeCOP (Centrul de Consiliere si Orientare Profesionala al SNSPA). Acesta din urma are ca scop imbunatatirea sanselor de angajare pe piete specifice pentru studentii pregatiti in cadrul SNSPA.

Ce aduce diferit SIF? Destinatia finala a evenimentului este obtinerea de catre studenti a unui internship intr-unul dintre domeniile: Administratie Europeana, Administratie Publica, Comunicare, Marketing, Psihologie, Publicitate, Management, Sociologie, Stiinte Politice sau Relatii Internationale. Stim ca este nevoie de un spatiu in care studentii sa puna in practica cunostintele teoretice si, in acelasi timp, sa isi dezvolte competentele necesare pentru viitoarele cariere, iar SIF incearca sa satisfaca aceasta nevoie.

 

Unde si cand va avea loc SIF? Este simplu: 4-5 mai, intre orele 10.00- 18.00, la Casa Universitarilor Bucuresti!

 

Asadar, ne vedem la SIF!

Pentru mai multe informatii, urmariti snspainternshipfair.wordpress.com si cecopsnspa.wordpress.com.

Nu uitati sa va confirmati participarea la evenimentul creat pe Facebook 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează