INTERNSHIP FAIR la SNSPA Bucuresti / 4-5 mai 2012

0

3, 2, 1… Pe locuri, fiti gata, STAAART! Lansati-va cu incredere spre intershipurile pe care vi le pune la dispozitie SIF!

 

Ce este SIF? SNSPA INTERNSHIP FAIR este un eveniment ce se afla anul acesta la cea de-a doua editie si este adresat tuturor studentilor care isi doresc o cariera in Administratie Europeana, Administratie Publica, Comunicare, Marketing, Psihologie, Publicitate, Management, Sociologie, Stiinte Politice sau Relatii Internationale. Evenimentul reuneste organizatii, companii si institutii ce isi prezinta oferta de internshipuri. De asemenea, sunt organizate sesiuni de discutii si workshopuri ce au ca scop pregatirea studentilor pentru construirea unei cariere de viitor. Evenimentul este organizat de catre CeCOP (Centrul de Consiliere si Orientare Profesionala al SNSPA). Acesta din urma are ca scop imbunatatirea sanselor de angajare pe piete specifice pentru studentii pregatiti in cadrul SNSPA.

Ce aduce diferit SIF? Destinatia finala a evenimentului este obtinerea de catre studenti a unui internship intr-unul dintre domeniile: Administratie Europeana, Administratie Publica, Comunicare, Marketing, Psihologie, Publicitate, Management, Sociologie, Stiinte Politice sau Relatii Internationale. Stim ca este nevoie de un spatiu in care studentii sa puna in practica cunostintele teoretice si, in acelasi timp, sa isi dezvolte competentele necesare pentru viitoarele cariere, iar SIF incearca sa satisfaca aceasta nevoie.

 

Unde si cand va avea loc SIF? Este simplu: 4-5 mai, intre orele 10.00- 18.00, la Casa Universitarilor Bucuresti!

 

Asadar, ne vedem la SIF!

Pentru mai multe informatii, urmariti snspainternshipfair.wordpress.com si cecopsnspa.wordpress.com.

Nu uitati sa va confirmati participarea la evenimentul creat pe Facebook 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează