Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Internship – Coordonator adjunct la Asociatia Shakespeare School pentru Educatie

0

 _DSC2616

Cautam coordonator adjunct in proiectul „Engleza pentru Viata” al Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie, ce sprijina copiii si tinerii cu oportunitati reduse sa invete limba engleza prin jocuri si activitati interactive care ii ajuta sa se dezvolte armonios.

„Engleza pentru Viata” este un program de voluntariat ce presupune predarea limbii engleze prin joc  pentru copiii din centre sociale. Programul  include in prezent peste 26 de centre sociale in care sunt implicati  peste 180 de voluntari si este intr-un proces de extindere la nivel national.

Vezi aici filmul proiectului – https://www.youtube.com/watch?v=SI105TeuUGo.

Durata internship-ului este de 3 luni, in perioada 23 aprilie- 20 iunie.

Postul nu este remunerat si se incheie un contract de voluntariat. Programul este flexibil, 4 ore/zi.

Cui ne adresam?

Studentilor, masteranzilor si proaspetilor absolventi dornici sa castige experienta, sa isi dezvolte abilitati de comunicare si coordonare si sa se implice in activitati sociale.

Ce vei face?

  • Vei mentine legatura cu centrele sociale
  • Te vei implica in managementul voluntarilor
  • Te vei implica in organizarea evenimentelor asociatiei
  • Vei participa la campanii de fundraising

Ce asteptam de la tine?

  • Sa ai cunostinte foarte bune de limba engleza
  • Sa iti placa sa coordonezi si sa fii entuziasmat de lucrul cu tinerii si copiii
  • Sa ai abilitati de comunicare si organizare
  • Sa fii punctual, ambitios, flexibil si deschis la noi provocari

Cum aplici?

Trimite-ne CV-ul tau si o scrisoare de intentie pana pe 10 aprilie la office@asociatiapentrueducatie.ro, iar noi vom fi nerabdatori sa te cunoastem!

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie, fondata in anul 2011, este o organizatie nonprofit ce ajuta copiii cu oportunitati reduse sa se dezvolte si sa invete limba engleza si sprijina tinerii talentati sa isi urmeze pasiunile prin perfectionarea limbii engleze. Printre proiectele asociatiei: burse de studiu pentru aprofundarea limbii engleze, concursuri de creatie cu premii scoli de vara in Marea Britanie – Shakespeare School Essay Competition, workshop-uri pentru elevi si profesori de limba engleza, ateliere de educatie pentru parinti. Pentru mai multe detalii viziteaza www.asociatiapentrueducatie.ro.

Te asteptam in echipa noastra!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.