Internship – Coordonator adjunct la Asociatia Shakespeare School pentru Educatie

0

 _DSC2616

Cautam coordonator adjunct in proiectul „Engleza pentru Viata” al Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie, ce sprijina copiii si tinerii cu oportunitati reduse sa invete limba engleza prin jocuri si activitati interactive care ii ajuta sa se dezvolte armonios.

„Engleza pentru Viata” este un program de voluntariat ce presupune predarea limbii engleze prin joc  pentru copiii din centre sociale. Programul  include in prezent peste 26 de centre sociale in care sunt implicati  peste 180 de voluntari si este intr-un proces de extindere la nivel national.

Vezi aici filmul proiectului – https://www.youtube.com/watch?v=SI105TeuUGo.

Durata internship-ului este de 3 luni, in perioada 23 aprilie- 20 iunie.

Postul nu este remunerat si se incheie un contract de voluntariat. Programul este flexibil, 4 ore/zi.

Cui ne adresam?

Studentilor, masteranzilor si proaspetilor absolventi dornici sa castige experienta, sa isi dezvolte abilitati de comunicare si coordonare si sa se implice in activitati sociale.

Ce vei face?

  • Vei mentine legatura cu centrele sociale
  • Te vei implica in managementul voluntarilor
  • Te vei implica in organizarea evenimentelor asociatiei
  • Vei participa la campanii de fundraising

Ce asteptam de la tine?

  • Sa ai cunostinte foarte bune de limba engleza
  • Sa iti placa sa coordonezi si sa fii entuziasmat de lucrul cu tinerii si copiii
  • Sa ai abilitati de comunicare si organizare
  • Sa fii punctual, ambitios, flexibil si deschis la noi provocari

Cum aplici?

Trimite-ne CV-ul tau si o scrisoare de intentie pana pe 10 aprilie la office@asociatiapentrueducatie.ro, iar noi vom fi nerabdatori sa te cunoastem!

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie, fondata in anul 2011, este o organizatie nonprofit ce ajuta copiii cu oportunitati reduse sa se dezvolte si sa invete limba engleza si sprijina tinerii talentati sa isi urmeze pasiunile prin perfectionarea limbii engleze. Printre proiectele asociatiei: burse de studiu pentru aprofundarea limbii engleze, concursuri de creatie cu premii scoli de vara in Marea Britanie – Shakespeare School Essay Competition, workshop-uri pentru elevi si profesori de limba engleza, ateliere de educatie pentru parinti. Pentru mai multe detalii viziteaza www.asociatiapentrueducatie.ro.

Te asteptam in echipa noastra!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează