Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

International School of Communication susţine primul program avansat de comunicare în România

0

International School of Communication (ISOC), una dintre cele mai importante agenţii de training din Marea Britanie susţine primul program de training avansat în comunicare şi organizare de evenimente în România. Trainingul de comunicare este susţinut de ISOC în locaţiile sale din Londra şi Dubai, iar Bucureştiul devine un nou centru de training al companiei londoneze, accesibil pieţei din Estul Europei. Programul de comunicare va avea loc în perioada 10-13 noiembrie şi se adresează comunicatorilor şi event plannerilor care doresc să participe la un training creat după standardele recunoscute ale unei agenţii internaţionale.

logoisoc

Agenţia locală, Creative Business Management, specializată în susţinerea de cursuri în comunicare şi event planning, este partener organizator al programul de comunicare.

Cele trei cursuri intensive incluse în programul din Bucureşti sunt: Masterclass în Event Planning, cursul avansat de evenimente care se desfăşoară pe 10 şi 11 noiembrie,  Strategii avansate de PR şi Comunicare, cursul intensiv de PR si comunicare are loc pe 12 noiembrie, iar singurul curs avansat de comunicare internă de pe piaţa din România, Masterclass de Comunicare Internă, se desfăşoară pe 13 noiembrie.

Taxa de participare la Masterclass în Event Planning, cursul de două zile, este de 500 euro de persoană, dacă se achită până la 1 noiembrie, iar preţul special pentru cursurile de o zi – Strategii avansate de PR şi Comunicare, respectiv Masterclass în Comunicare Internă – este de 275 euro de persoană, până la 1 noiembrie.

Trainerul cursurilor este Kelly Freeman, expert în comunicare guvernamentală, cu 25 de ani de experienţă în patru departamente guvernamentale şi ministere britanice. În ambele organizaţii, rolul ei principal a fost acela de a dezvolta principiile de comunicare ale departamentelor şi de a contribui la strategia generală de comunicare a Guvernului cu ajutorul evenimentelor strategice organizate.

kelly_freeman_web

Despre ISOC

ISOC este deţinută şi condusă de Pinnacle International, cea mai mare companie specializată de training în comunicare şi PR din lume. ISOC este acreditată de Consiliul de Acreditare Britanic – BAC, instituție a Guvernului Britanic responsabilă cu acordarea de calificări companiilor de training. La cursurile ISOC  participă o mare varietate de cursanţi, de la ofiţeri de presă la prim-miniştri. Pe lângă cursurile publice, ISOC organizează şi cursuri private şi personalizate, printre acestea numărându-se traininguri de media interviewing şi programe post-universitare pentru diverse domenii, care se întind pe mai mulţi ani.

Despre CBM

Creative Business Management SRL este o agenţie de training specializată în comunicare şi marketing. Agenţia a susţinut până în present peste 40 de ediţii ale cursului de event management şi este acreditată ca furnizor de formare profesională ANC pentru livrarea de cursuri pentru profesia de “Organizator de târguri şi expoziţii”

Mai multe detalii despre curs şi înscrieri puteţi vedea  AICI

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.