Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

INTERMEDICAS – MEDICI INTERNAȚIONALI OFERĂ CONSULTAȚII GRATUITE ÎN SPITAL ȘI SECOND OPINION PENTRU VICTIMELE DIN COLECTIV

0

Intermedicas – Second Opinion, pune la dispoziția pacienților 2 medici reputați din Israel, cu activitate medicală în zone de conflict –

București, 4 noiembrie 2015: Intermedicas – Second Opinion (www.intermedicas.comhttp://www.trainart.ro/), împreună cu Fundaţia Policlinici Sociale Regina Maria și-au unit forțele pentru a oferi în mod gratuit pentru pacienții arși în urma tragediei din Clubul Colectiv, consultații în spital (4 și 5 noiembrie) și expertiză de second opinion (noiembrie și decembrie), de la 2 dintre cei mai reputați medici din Israel, specializați în tratarea armatei din zone de conflict.

intermedics
Profesorul Linton David-Michael, Director Medical la secția de Terapie Intensivă din cadrul Hadassah Medical Center va fi în București pe 4 și 5 noiembrie pentru a consulta pacienți din spitalele de stat.

Prof. Josef Haik, director al secției de Arși din cadrul Sheba Medical Center din Israel, va acorda second opinion referitor la soluții medicale de ultimă generație, pentru reconstrucția țesutului.

PROF. LINTON DAVID-MICHAEL, HADASSAH MEDICAL CENTER, VIZITE LA SPITAL, 4 ȘI 5 NOIEMBRIE

Profesorul Linton David-Michael este Directorul Medical al secției de Terapie Intensivă din cadrul Hadassah Medical Center. Acest spital a pus bazele medicinei moderne în Israel și implementează recunoscutul sistem “Medicina de Mâine”, prin care încorporează soluții foarte avansate de tratament personalizat pentru pacienții săi.

Prof. Linton David-Michael va fi în București în datele de 4 și 5 noiembrie și va consulta gratuit pacienții din spitalele de stat, care au suferit arsuri grave în urma incidentului din clubul Colectiv.

Vizitele vor fi realizate doar la solicitarea și cu acordul familiilor, care solicită acest lucru clinicii Intermedicas.

PROF. JOSEF HAIK, SHEBA MEDICAL CENTER, EVALUĂRI SECOND OPINION

Prof. Josef Haik este directorul secției de Arși din cadrul Sheba Medical Center din Israel, cel mai avansat centru medical israelian, specializat în trarea pacienților cu arsuri foarte grave. Domnia sa va acorda în mod gratuit, pentru Intermedicas, expertiză de second opinion tinerilor care au suferit arsuri grave în incidentul de la Colectiv. Recomandările sale și ale echipei pe care o conduce vor viza soluțiile de chirurgie reconstructivă complexă și de recuperare pe termen mediu și lung.

Dosarele vor fi trimise echipei din Israel de către Intermedicas.
Partenerii implicați în proiect susțin costurile consultațiilor și ale expertizei de second opinion.

Gestionarea cazurilor de reconstrucție chirurgicală implică totodată costuri semnificative pe termen mediu și lung. Persoanele care doresc să sprijine acest proces sunt rugate să doneze pentru Cazul Colectiv în conturile Fundației CMU- Regina Maria:

• RO70 RZBR 0000 0600 1278 5673 / LEI – Raiffeisen Bank Ag Bucuresti
• RO43 RZBR 0000 0600 1278 5674/ EURO – Raiffeisen Bank Ag Bucuresti

“Este o situație în care cuvintele spun prea puțin, mai ales în condițiile în care mulți dintre noi probabil cunoșteam persoane care au fost prezente în seara respectivă.

Ne dorim să sprijinim eforturile profesionale și umane ale medicilor români care în aceste zile au lucrat sub o presiune inimaginabilă. Prin prisma expertizei pe care Intermedicas o are în nișe medicale, ne dorim să aducem o contribuție la eforturile acestor medici. Cei doi medici implicați au o vastă expertiză în tratarea soldaților din zonele de conflict și credem că experiența lor va contribui la îmbunătățirea semnificativă a situației în care se află tinerii internați. Rugăm familiile și prietenii să sune la numărul indicat pentru a programa o vizită sau pentru a evalua un dosar medical”, declară Ana Maria Marian, CEO Intermedicas.

***

DESPRE INTERMEDICAS
Fondată în anul 2011, Intermedicas este prima clinică din România specializată exclusiv pe servicii de second opinion medical, cu acces direct la medici de talie internațională din Europa SUA și Japonia. Intermedicas oferă servicii de second opinion, diagnosticare și tratament medical în România și în străinătate și specializări medicale de nișă – chiropractică, nimfoplastie sau aritmologie. De asemenea, Intermedicas a implementat un program lunar de Visiting Professors în care pacienții pot întâlni în fiecare lună medici cu expertiză internațională în diferite practici medicale. Nu în ultimul rând, Intermedicas este un activ broker de medici.
Pentru mai multe detalii, vă invităm pe http://www.intermedicas.com și www.facebook.com/intermedicas.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.