Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Înţelepciune pentru VIITOR: O vizită la bătrânii din Complexul de Servicii Socio-medicale „Sfântul Luca”

0

Înţelepciune pentru VIITOR

Valori Iubire Înţelegere Tradiţie Onoare Respect

Împreună cu Young Professionals Club și Autoritatea Naţională pentru Sport și Tineret, noi, absolvenţii ”Young Professional Academy”, ediţia a III-a, am inițiat proiectul social „Înţelepciune pentru VIITOR” .

în așteptarea zilei Naționale, organizăm sâmbătă, 26 noiembrie 2011, între orele 10°°-12°°,  o vizită la bătrânii din Complexul de Servicii Socio-medicale „Sfântul Luca”, din Şoseaua Berceni, nr.12, sector 4, București .

În cadrul acestui eveniment, împreună cu ambasadoarea noastră, doamna Doina MELINTE, marea atletă a României,  laureată cu aur și cu argint la Los Angeles 1984, vrem să creăm fie și numai pentru două ore, o atmosferă caldă, familială în care să putem prețui o vorbă bună spusă din suflet și să ascultăm un sfat înțelept  . Pentru amabilitatea și dragostea cu care ne împărtășesc poveștile și experiențele lor de viață le mulțumim printr-un spectacol de cântece şi colinde tradiționale româneşti realizat cu ajutorul unor tineri muzicieni talentați, ce vor încălzi atmosfera cu sunetul instrumentelor lor: chitară, orgă și violă.

Pentru că ne dorim ca apropierea de acești bătrâni să nu însemne doar două ore petrecute alături de ei, proiectul „Înţelepciune pentru VIITOR” nu se oprește aici, ci el continuă pe blogul nostru, intelepciunepentruviitor.wordpress.com ,  unde vor fi prezentate poveștile culese in această zi și lecțiile de înțelepciune desprinse din viața lor.

Cum  în viața fiecăruia dintre noi exista bătrâni cu povești pline de înțelepciune, vă invităm să ni le trimiteți la adresa  YPCIII@yahoogroups.com

Haideţi să învăţăm de la trecut pentru a şti cum să ne clădim viitorul!

Young Professional Academy, ediţia III


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.