Înţelepciune pentru VIITOR: O vizită la bătrânii din Complexul de Servicii Socio-medicale „Sfântul Luca”

0

Înţelepciune pentru VIITOR

Valori Iubire Înţelegere Tradiţie Onoare Respect

Împreună cu Young Professionals Club și Autoritatea Naţională pentru Sport și Tineret, noi, absolvenţii ”Young Professional Academy”, ediţia a III-a, am inițiat proiectul social „Înţelepciune pentru VIITOR” .

în așteptarea zilei Naționale, organizăm sâmbătă, 26 noiembrie 2011, între orele 10°°-12°°,  o vizită la bătrânii din Complexul de Servicii Socio-medicale „Sfântul Luca”, din Şoseaua Berceni, nr.12, sector 4, București .

În cadrul acestui eveniment, împreună cu ambasadoarea noastră, doamna Doina MELINTE, marea atletă a României,  laureată cu aur și cu argint la Los Angeles 1984, vrem să creăm fie și numai pentru două ore, o atmosferă caldă, familială în care să putem prețui o vorbă bună spusă din suflet și să ascultăm un sfat înțelept  . Pentru amabilitatea și dragostea cu care ne împărtășesc poveștile și experiențele lor de viață le mulțumim printr-un spectacol de cântece şi colinde tradiționale româneşti realizat cu ajutorul unor tineri muzicieni talentați, ce vor încălzi atmosfera cu sunetul instrumentelor lor: chitară, orgă și violă.

Pentru că ne dorim ca apropierea de acești bătrâni să nu însemne doar două ore petrecute alături de ei, proiectul „Înţelepciune pentru VIITOR” nu se oprește aici, ci el continuă pe blogul nostru, intelepciunepentruviitor.wordpress.com ,  unde vor fi prezentate poveștile culese in această zi și lecțiile de înțelepciune desprinse din viața lor.

Cum  în viața fiecăruia dintre noi exista bătrâni cu povești pline de înțelepciune, vă invităm să ni le trimiteți la adresa  YPCIII@yahoogroups.com

Haideţi să învăţăm de la trecut pentru a şti cum să ne clădim viitorul!

Young Professional Academy, ediţia III


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează