Intalnirile Speakers’ Arena @ Teatrul In Culise

0

Cand? Duminica, 6 aprilie 2014, intre orele 11:00 si 14:00
Unde? In Culise (Bucuresti), taxa de participare 25 de lei

Duminica, 6.04.2014, la Teatrul In Culise, reluam intalnirile Speakers’ Arena. Fie ca vrei sa devii un vorbitor mai bun, te intereseaza subiectele prezentate sau vrei sa cunosti oameni noi, Speakers’ Arena este locul potrivit.

Logo final speakers arena

Format:
* 3 speechuri cu o informatie valoroasa prezentata exceptional
* scurta parte de teorie si feedbackul expertului la fiecare intalnire, oferite de Razvan Daba, initiatorul si coordonatorul proiectului
* selectia speakerilor este mult mai riguroasa pentru a asigura calitatea speechurilor
* taxa de participare de 25 lei/intalnire.

Pentru rezervari va rog sunati la 021 320 20 59

Speakeri

Mihaela Forgaciu – Imaginea profesionala
Mihaela Forgaciu este un expert recunoscut in resurse umane, a fost HR Manager pentru Tiriac Holdings, Banca Romaneasca si Radisson. In prezent, Mihaela detine HR Embassy, una dintre cele mai importante firme de consultanta in HR. Mihaela va vorbi despre:

  • De ce ajunge un CV in cosul de gunoi
  • Cum sa-mi prezint protofoliul ca sa atrag clienti
  • Cum pot sa angajez oamenii potriviti repede

Razvan Daba – 5 pasi pentru pregatirea unui speech exceptional
De 7 ani Razvan sprijina oamenii sa vorbeasca exceptional in public. In acesti ani a descoperit cea mai simpla si puternica metoda pentru pregatirea unui discurs. El va prezenta aceasta metoda folosind mnemotehniciintegrate intr-o poveste.

Dan Stefan – Cultura organizationala si succesul unei companii
Dan Stefan este un antreprenor pasionat de dezvoltarea oamenilor si a organizatiilor sustenabile, axate pe invatare. In 2006 a fondat alaturi de fratele sau Autonom Rent a Car, leaderul pietei de inchirieri masini din Romania. Dan ne va povesti despre factorii care au dus la succesul companiei sale.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează