Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Întâlnire pe Gange” – joi, 30 iunie, Teatrul Elisabeta @ seria de evenimente din cadrul Festivalului „Namaste India” 2016

0

Vă invităm cu drag, pe 30 iunie, la un concert cu totul special, ce va încheia seria de evenimente din cadrul Festivalului „Namaste India” 2016.

unnamed
Vom fi onoraţi să îi avem ca invitaţi pe:

Pandit Vishwa Mohan Bhatt – creator al instrumentul Mohan Veena, câștigător al unui Premiu Grammy în 1994, pentru albumul “A meeting by the river”, discipol al lui Pt. Ravi Shankar, descendent al elitei de muzicieni de la curtea împăratului mogul Akbar. Vishwa Mohan Bhatt a atras atenția internațională prin interpretarea specific indiană a ukulelei (varianta hawaiană a chitării), la care a integrat impecabil tehnicile folosite în cazul sitarului, sarodului și veenei, oferindu-i o formă complexă prin adăugarea a încă 14 corzi.
Nihar Mehta, descendent al uneia din cele mai însemnate şi respectate familii de filosofi şi muzicieni din Ahmedabad. Străbunicul său a fost un faimos adept al învățăturii vedantice și filosof al Indiei iar bunicul său a fost avocat și un remarcabil filosof, romancier și astrolog din Gujarat. Familia sa este implicată activ în predarea și promovarea muzicii clasice indiene prin celebrul Institut de Muzică „SAPTAK”.

Joi, 30 iunie 2016
Ora 19:00
Teatrul Elisabeta (Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45, Bucuresti)

Bilete:
cat.I: 35 lei
cat.II: 25 lei

Biletele pot fi cumpărate online de pe bilet.ro, eventbook.ro sau de la punctele de vânzare partenere (Teatrul Elisabeta, Cinema Elvira Popescu, Librăria Mihai Eminescu, etc).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.