„Întâlnire pe Gange” – joi, 30 iunie, Teatrul Elisabeta @ seria de evenimente din cadrul Festivalului „Namaste India” 2016

0

Vă invităm cu drag, pe 30 iunie, la un concert cu totul special, ce va încheia seria de evenimente din cadrul Festivalului „Namaste India” 2016.

unnamed
Vom fi onoraţi să îi avem ca invitaţi pe:

Pandit Vishwa Mohan Bhatt – creator al instrumentul Mohan Veena, câștigător al unui Premiu Grammy în 1994, pentru albumul “A meeting by the river”, discipol al lui Pt. Ravi Shankar, descendent al elitei de muzicieni de la curtea împăratului mogul Akbar. Vishwa Mohan Bhatt a atras atenția internațională prin interpretarea specific indiană a ukulelei (varianta hawaiană a chitării), la care a integrat impecabil tehnicile folosite în cazul sitarului, sarodului și veenei, oferindu-i o formă complexă prin adăugarea a încă 14 corzi.
Nihar Mehta, descendent al uneia din cele mai însemnate şi respectate familii de filosofi şi muzicieni din Ahmedabad. Străbunicul său a fost un faimos adept al învățăturii vedantice și filosof al Indiei iar bunicul său a fost avocat și un remarcabil filosof, romancier și astrolog din Gujarat. Familia sa este implicată activ în predarea și promovarea muzicii clasice indiene prin celebrul Institut de Muzică „SAPTAK”.

Joi, 30 iunie 2016
Ora 19:00
Teatrul Elisabeta (Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45, Bucuresti)

Bilete:
cat.I: 35 lei
cat.II: 25 lei

Biletele pot fi cumpărate online de pe bilet.ro, eventbook.ro sau de la punctele de vânzare partenere (Teatrul Elisabeta, Cinema Elvira Popescu, Librăria Mihai Eminescu, etc).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.