Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Intalnire educativa intre copii, Politia Locala Bucuresti si doi mari piloti de raliu ai Romaniei

0

“Demonstrație auto” în parcarea București Mall, alături de Vali Porcișteanu și Adrian Grigore

Pe 13 mai, ora 11, parcarea Bucureşti Mall se transformă într-o pistă de raliu pentru doi dintre cei mai cunoscuţi piloţi din România, Vali Porcişteanu şi Adrian Grigore.

Demonstratie Auto

La iniţiativa proiectului “Ora de Educaţie Rutieră”, cei doi piloţi vor face câteva ture cu maşinile lor de raliu pentru copii şi pentru părinţii acestora, în cadrul evenimentului “Demonstraţie Auto”. De asemenea, vor fi prezente maşini şi motociclete ale Poliţiei Locale Bucureşti, care pot fi inspectate de către copii, reproducând astfel o parte a activităţii din cadrul “Orei de Educaţie Rutieră”.
“Demonstraţie Auto” sărbătoreşte încheierea cu succes a proiectului “Ora de Educaţie Rutieră”, care s-a desfăşurat din 20 martie-14 aprilie prin 60 de şcoli din Bucureşti și prin intermediul căruia 10.000 de copii de clasa a III-a au învățat abecedarul rutier.

Despre proiectul Asociaţiei EDIT şi despre una dintre cele mai mari probleme întâlnite în trafic, campionul de raliu Vali Porcişteanu mărturiseşte: “Văd în fiecare zi şoferi părinţi care folosesc
cu încredere centurile de siguranţă pentru ei, în timp ce îşi lasă în voie copiii să „zburde” prin maşină ca şi cum ar fi în parc sau acasă…Este foarte important să schimbăm mentalitatea oamenilor, dar, din păcate, asta se poate face doar cu generaţiile viitoare. Prin “Ora de Educaţie Rutieră” cei mici vor fi îndrumaţi pe calea cea bună de la început şi vor înţelege ce înseamnă să fii educat, să ai bun simt şi să îţi pese de „semenii” tăi din trafic”.

“Demonstraţie Auto” sărbătoreşte încheierea cu succes a proiectului “Ora de Educaţie Rutieră”, care s-a desfăşurat din 20 martie-14 aprilie prin 60 de şcoli din Bucureşti.

Proiectul `Ora de educație rutieră` a fost inițiat de Asociația EDIT în parteneriat cu Asociația Împreună Pas cu Pas, Poliția Locală a  Municipiului București, ISMB, Primăria Municipiului București prin Proedus și Universitatea din București prin Facultatea de Psihologie și Facultatea de Jurnalism, cu sprijinul București Mall, Autonom Grup și  Rainbow International Distribution.
Link video prezentare eveniment: https://www.facebook.com/Oradeeducatierutiera/videos/1899902260280239/

Organizatori: Asociația pentru Educație, Dezvoltare și Implicarea Tineretului şi Bucureşti Mall.

Despre București Mall:

București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.

Recent, București Mall a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern atât în interior, cât și la exterior, pentru a rămâne una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor. Centrul își surprinde în continuare clientele fashioniste printr-un mix de branduri: unele consacrate, altele, în ton cu ultimele tendințe, la care se adaugă cele care pot fi găsite în mod exclusiv în acest centru comercial.

În prezent, mall-ul găzduiește cafenele moderne, magazine elegante, o zona de food court pentru toate gusturile si cinematograf. Holloywood Multiplex continuă să ofere clienților experiențe în premieră, așa cum a făcut-o de la înființarea sa, în 2000, în 10 săli moderne ți echipate cu cea mai nouă tehnologie.

De asemenea, evenimentele organizate periodic în mall atrag de la fashionistas până la cinefili și familii cu copii, cu promisiunea că toți vor trăi experiența completă de shopping, distracție și socializare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.