Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Întâlnire cu Ivan Patzaichin şi brandul PATZAIKIN la MARCHÉ de NOËL

0

Ajuns la cea de-a patra ediție MARCHÉ de NOËL păstrează și anul acesta tradiția cadourilor de designer și revine cu o nouă ediție pe 15 și 16 decembrie la The Ark, str. Uranus nr. 150. Târgul va fi deschis pentru vizitatori în intervalul orar 10.00 – 20.00.

 

Alături de creațiile unor importanți designeri români din zona de bijuterie, vestimentar, decorațiuni și artă, MARCHÉ de NOËL găzduiește anul acesta și o serie de evenimente speciale ce vor avea darul de a  pune în contact bradurile și oamenii din spatele lor cu participanții la târg.

Astfel, sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 19.00 Designerul Oláh Gyárfás şi echipa PATZAIKIN, prezintă PREVIEW & PROTOTYPE SALES: o incursiune în colecţia de primăvară – vară 2013 şi o ocazie de a sta de vorbă cu designerul – creator al colecţiei, Oláh Gyárfás şi cu Ivan Patzaichin, multiplul campion ce a servit drept sursă de inspiraţie pentru brand.

10% din vânzările pe care PATZAIKIN  le va inregistra in cadrul acestui eveniment vor merge direct către Asociaţia “Ivan Patzaichin – Mila 23”, în sprijinul proiectelor de antreprenoriat social cu localizare în Deltă.

“Îi invităm la MARCHÉ de NOËL pe toți cei care doresc să cunoască și să susțină brandurile românești. La fel ca la edițiile precedente dorim să arătăm publicului că tinerii artiști din România vin cu creații dintr-o categorie superioară de produs în care merită investit. Multe din  brandurile și designerii prezenți la târg se bucură deja de expunere și apreciere în afară și credem că este normal ca acest lucru să se întâmple și la ele acasa” declară Dan Pierşinaru, organizatorul MARCHÉ de NOËL.

Alături de obiecte din cele 4 categorii tradiționale ale târgului, bijuterie, vestimentar, decorațiuni și artă, create de importanți designer români, la ediția aceasta a târgului vor  fi prezenți și cei de la Wild Olive cu produse artizanale decorative și de uz personal, compuse cu materiale naturale rafinate, rare, și create în colaborare cu artiști sud africani și români.

Participanții la târg vor putea asista la ateliere interactive de pictură pe porțelan susținute de  Villeroy&Boch.

Fiecare categorie de obiect este reprezentată anul acesta la târg de următorii designeri:

Bijuterie – Carla Szabo, Lady Magpie, The Awesome Project, Andreia G. Popescu, Alis Lalu, Alina Carp, Moogu, Ostra Berdo, atelier 44, Maria Filipescu, Ioana Enache, Noha Nicolescu, Expression, Romana Topescu.

Vestimentar – Cristian Samfira, PATZAIKIN, Edita Lupea, Fe[Male] by Mirela Fraser, Ligia Carabet, Berenike, Lo Spaccio, Demoiselle&Oana Big, Ciprian Vrabie.

Decoratiuni – Ana Wagner, Anca Fetcu, Luna de pe cer, Irina Neacşu, Lightsquare şi afecTIFF.

Vor fi, de asemenea, prezente și lucrări de artă realizate de Mădălina Andronic.

Biletul de intrare este 10  lei.

Târgul Cadourilor de Designer este susținut de Lenor Parfumelle.

Parteneri media: Radio Guerilla, The One, Glamour , TATAIA, 7 Seri, Igloo, Modernism.ro, Designist.ro, 121.ro, Fashionandbeauty.ro, Hotcity.ro, Feeder.ro, Metropotam.ro, Gingergroup.ro,  Bazavan.ro, Placerileluinoe.ro, Visuell.ro,  Eroiiromanieichic.ro, Alomoda.ro, Hipmag.ro, Hypestreet.ro, Neaparat.ro, Agentiadepresamondena.ro, Orasulm.eu, Stiupecineva.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.