Intalnire cu echipa primului film fantastic romanesc “Ultimul Zburător”

0

Echipa filmului „Ultimul Zburător” se va întâlni cu spectatorii la Noul Cinematograf al Regizorului Român, sâmbătă, 26 aprilie, ora 20:00. (Bucuresti)

Discuţiile vor avea loc la finalul filmului şi vor fi moderate de  criticul de film Irina Margareta Nistor.

“Ultimul Zburător “ este o frumoasă poveste de iubire care transcede timpul şi spaţiul. Filmul se prezintă îndrăzneţ şi intră în peisajul cinematografiei româneşti într-un mod inovator. Toţi cei implicaţi în realizarea acestui film au fost fascinaţi de povestea lui: un mit clasic al culturii române, mitul Zburatorului, spus sub forma unui basm modern. Aşadar, spectatorii vor deveni martorii unei lumi fantastice care se va uni cu cea reală, laolată cu echipa.

Vă invităm să intraţi în lumea fantastică al “Ultimului Zburător “ împreună cu membrii echipei.  Sâmbătă, pe 26 aprilie, ora 20:00, la Noul Cinematograf al Regizorului Român, aveţi ocazia să discutaţi cu echipa, imediat după terminarea filmului.  Întâlnirea  va fi  moderată de criticul de film Irina Margareta Nistor.
ultimul zburator

Filmul mai poate să fie vizionat duminică, 27 aprilie, ora 17:15 şi marţi 29 aprilie, ora 20.30 la Noul Cinematograf al Regizorului Român.Nu rataţi  şansa de a-l vedea!

“Ultimul Zburător”, regizat de Ovidiu Georgescu, este un film independent, realizat în totalitate din finanţare privată, produs de Asociaţia Culturală “Promissum” şi distribuit în cinematografele din România de InterComFilm Distribution. Toţi cei implicaţi în realizarea acestui film au fost fascinaţi de povestea lui: un mit clasic al culturii române, mitul Zburatorului, spus sub forma unui basm modern. Filmul are la bază o lume fascinantă, de mult uitată de o societate atât de cufundată în întunericul materialismului. Echipa şi actorii au realizat acest proiect pentru că au îndrăznit să creadă!

 

Deveniţi martorii unei lumi fantastice care se va uni cu cea reală, într-o poveste desprinsă parcă din nuvele magice !

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.