Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Intalnire cu Ana Maria Branza maine, joi 23 ianuarie

0

12Connections incepe anul nou cu un invitat de calibru – Ana Maria Branza.

Pe 23 Ianuarie de la ora 19:00, Impact HUB Bucharest va fi gazda unor povesti proaspete marca 12Connections. Ana Maria Branza nu e doar cea mai buna spadasina din lume in 2013, Vice-Campioana Olimpica sau Campioana Europeana. E un om care se implica intr-o gramada de initiative sociale, aduce o gura de aer proaspat in orice conversatie si te incarca cu energie.
Suntem curiosi sa aflam de ce se tipa atat de mult dupa fiecare tusa, ce trebuie sa faci pentru a ajunge in top, cum arata o zi de antrenament sau cum te remontezi dupa ce pierzi o finala Olimpica. Poate reusim sa aflam de unde se incarca cu atat de multa energie si forta. La final de poveste vom urmari un filmulet cu un duel spectaculos comentat de Branzica pentru a intelege si noi mai bine ce se intampla pe plansa.
Pregatita cu o tolba de intrebari va fi Oana Toiu, moderatorul discutiilor si a intrebarilor voastre.

Va puteti inscrie pe site-ul oficial 12connections.ro.

*Biletul general de intrare este 50Ron iar pentru elevi de liceu, studenti si membrii Impact HUB intrarea este gratuita.
ana maria branza

12Connections starts the new year with a heavy weight guest – Ana Maria Branza.

On January 23rd starting at 19:00, Impact HUB Bucharest will host a fresh 12Connections story. Ana Maria Branza was not just the best woman fencer in 2013, olympic champion runner or current european champion. She is a person involved in a lot of social initiatives, brings a breath of fresh air in any conversation and charges you with pure energy.
We are curious to find out why there is so much screaming after each attack, what to do to become a top fencer, how does a „regular” training day looks like or how to pull yourself together after you louse an Olympic final. Maybe we can find out from where she gets all her strength and energy! At the end of the chat we’ll watch a short fencing duel commented by Branzica so we can understand better what is going on there.
Ready with a bag full of questions will be Oana Toiu who will facilitate the discussions and your questions.

You can join the talk by registering on 12connections.ro.

* General ticket fee is 50Ron and Free for high school students, university students and Impact HUB members

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.