Instrumente noi pentru inovația ta profesională | PIC iulie 2014

0

Aflat anul acesta la a doua ediție, Personal Innovation Challenge (PIC) este un program de formare și inspirație pentru middle, top manageri și antreprenori care își propun să păstreze inovația la cote înalte în echipele și organizațiile lor. PIC reprezintă o variantă intensivă a Creative Fitness Studio, program de generare de idei și soluții la probleme profesionale printr-un proces creativ structurat.

PIC 2013

PIC este programul de defragmentare care te ajută să-ți pui cunoștințele și experiența în ordine, făcând loc pentru idei noi și inovație în practica ta profesională. Cadrul pitoresc și speakerii invitați întregesc procesul de învățare care îți propune o multitudine de lentile și exerciții concrete prin care să te autoevaluezi și să dezvolți cele mai eficiente căi de a avansa de la ce faci la ce vrei să faci. “ (Sandra Ghitescu, trainer Creative Fitness Stufio)

Întreaga experiență se va întâmpla în perioada 2-5 iulie, la 30 de kilometri de București, într-o locație neconvențională, plină de inspirație. Înscrierile se fac până pe 15 iunie- detalii pe site-ul Fundației Friends For Friends:

http://ffff.ro/personal-innovation-challenge/

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează