Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Instrumente de marketing online: training, facilitare, coaching / 22 martie 2018

0

Comunicarea pe internet a unei afaceri sau brand pare simpla. Exista nenumarate instrumente, platforme, articole, blog-uri, vloguri, infografice, hashtag-uri si like-uri care ofera sfaturi si solutii. E minunat, asa-i? Dar de unde incep?

Va invit sa facem impreuna o incursiune rapida in lumea digitala, sa trecem in revista principalele instrumente online pe care le puteti folosi pentru promovarea afacerii sau imaginii voastre, si sa discutam care sunt cele mai potrivite obiectivelor propuse.

Sursa: Facebook aici.

In aceasta sesiune vom aborda subiecte precum:
– cum sa iti creezi sau auditezi, dupa caz, prezenta in mediul online
– importanta unui website/blog pentru promovarea afacerii tale
– promovarea in social media: sfaturi practice
– reclame online – optiuni pentru afaceri mici
– email marketing – cum sa construiesti o lista de abonati si sa comunici cu ei

Despre trainer
Irina Pocovnicu – Digital Strategy Consultant | Digital Marketing Trainer

Am acumulat peste 10 ani de experienta in marketing online, lucrand pentru diverse domenii si piete. M-am ocupat de comunicarea in online a zeci de brand-uri locale si internationale. De anul acesta lucrez pe cont propriu la proiectul Digitalize, prin care imi propun sa ajut afacerile sa creasca prin digital.

Înscrieri:
 prețul unui bilet este 70 de lei, iar înscrierea se face prin email la adresa salut@training-cafe.ro
 membrii Training Café pot participa în baza abonamentului prin confirmare în eveniment (inclus pentru abonamentele TC Profesional și TC Avansat, cu bilet 24 lei pentru abonamentul TC Info)
 participanții în programele Train the Trainers Training Café & Institutul Român de Training februarie-martie 2018 pot participa gratuit în cadrul programului de follow-up prin confirmare în eveniment

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.