Institututul Qvorum aduce migrantii mai aproape

0

Institutul European pentru Democrație Participativă – Qvorum organizează vineri, 15 iulie, începând cu ora 17:00 workshopul „Vorbește pe limba ta, Respecta si cultura mea!„. Evenimentul va avea loc în incinta Muzeului Țăranului Român, în sala Clubului.

În cadrul workshopului vom discuta pe tema îmbunătățirii politicilor publice și a situatiei persoanelor migrante în Uniunea Europeană, cu o atenție deosebită acordată comunităților din București. Discuțiile vor fi insoțite de degustarea de băuturi specifice culturilor migrante, dar și de alimente tradiționale ale acestora.

Evenimentul are loc în contextul proiectului Granting Opportunities for Active Learning, desfășurat în 7 țări europene și finanțat de Comisia Europeană. Proiectul urmărește îmbunătățirea politicilor publice pe tema migrației prin interacționarea cu migranții și implicarea acestora în viața comunității. Pentru informaţii suplimentare şi confirmări, vă rugăm să o contactaţi pe Ioana Acsinia, coordonator de proiect, la numărul de telefon 0724356002 sau pe adresa de e-mail Ioana.Acsinia@qvorum.ro

Vă asteptăm să cunoașteți sau să reprezentați comunitățile de migranți din București, dar și să contribuiți cu idei la îmbunătățirea politicilor publice pe tema migrației!

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.