Institututul Qvorum aduce migrantii mai aproape

0

Institutul European pentru Democrație Participativă – Qvorum organizează vineri, 15 iulie, începând cu ora 17:00 workshopul „Vorbește pe limba ta, Respecta si cultura mea!„. Evenimentul va avea loc în incinta Muzeului Țăranului Român, în sala Clubului.

În cadrul workshopului vom discuta pe tema îmbunătățirii politicilor publice și a situatiei persoanelor migrante în Uniunea Europeană, cu o atenție deosebită acordată comunităților din București. Discuțiile vor fi insoțite de degustarea de băuturi specifice culturilor migrante, dar și de alimente tradiționale ale acestora.

Evenimentul are loc în contextul proiectului Granting Opportunities for Active Learning, desfășurat în 7 țări europene și finanțat de Comisia Europeană. Proiectul urmărește îmbunătățirea politicilor publice pe tema migrației prin interacționarea cu migranții și implicarea acestora în viața comunității. Pentru informaţii suplimentare şi confirmări, vă rugăm să o contactaţi pe Ioana Acsinia, coordonator de proiect, la numărul de telefon 0724356002 sau pe adresa de e-mail Ioana.Acsinia@qvorum.ro

Vă asteptăm să cunoașteți sau să reprezentați comunitățile de migranți din București, dar și să contribuiți cu idei la îmbunătățirea politicilor publice pe tema migrației!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează