Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Institutul pentru Fericire și-a redeschis porțile pentru sezonul 2014 – 2015

0

Joi, 25 septembrie, Institutul pentru Fericire (IPF) și-a redeschis porțile în cadrul unui eveniment care a marcat dezvăluirea calendarului de toamnă și a noului sistem de membership, lansarea site-ului și prezentarea noului sediu.

Calendarul acestei toamne include workshopurile Happy U, seri de meditație si yoga, întâlniri de comunitate și seri tematice (carte, joc, povești). Institutul va găzdui în continuare difuzări de filme și documentare, seri de networking și alte evenimente desfășurate de Asociație. Primul eveniment din grila de toamnă este difuzarea documentarului Happy Movie, ce va avea loc joi, 2 octombrie 2014, de la ora 19:00.

The HAPPY Movie

Membrii activi ai comunității IPF beneficiază de acces gratuit la întâlnirile de comunitate, acces la biblioteca IPF (peste 150 de cărți de psihologie și dezvoltare personală) și reduceri la workshop-uri, coaching, cărți ale editurii Curtea Veche sau cursuri de dans.

Noul spațiu virtual, ce adăpostește informații despre activitățile desfășurate, calendarul evenimentelor, detalii despre misiunea IPF și despre conceptele pe care ne bazăm în derularea activităților este http://www.ipf.ro.

Despre IPF

Asociația Inițiativa pentru Fericire este o organizație non-profit cu misiunea de a crește gradul de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive. Printre proiectele Asociației se numără Institutul pentru Fericire și Programul Național de Educație pentru Fericire.

Institutul pentru Fericire își desfășoară activitatea în București, pe Bd. Dacia nr. 14. Membrii IPF sunt studenti, antreprenori, angajați, tineri sau adulți care vor în primul rand să se cunoască mai bine pe ei înșiși. Pentru că atât schimbarea, cât și fericirea, vin din interior.

Despre autor

avatar

Asociația Inițiativa pentru Fericire activează din septembrie 2012. Misiunea Asociației Inițiativa pentru Fericire este creșterea scalabilă a gradului de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive fondată de Prof. Dr. Martin Seligman prin: difuzări de documentare pe tema fericirii sau subiecte adiacente, organizarea de dezbateri, organizarea de ateliere de lucru și conferințe. Asociația se adresează în mod special tinerilor, elevi de liceu și studenți la facultate și membrilor comunității cu vârste între 25 și 45 de ani.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.