Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Institutul de Management si Dezvoltare Durabila (IMDD) a lansat licitatia caritabila online “IMDD incurajeaza excelenta”

0

Institutul de Management si Dezvoltare Durabila (IMDD) deruleaza in perioada 12-21 decembrie 2011 o campanie de strangere de fonduri, «IMDD incurajeaza excelenta» destinata sprijinirii a trei copii exceptionali cu o situatie materiala precara si care s-au facut remarcati in domeniile: IT&C, sport si muzica.

Povestile lor pot fi regasite aici. Campania consta in licitarea online a unei serii de obiecte provenind de la personalitati din Romania, precum si obiecte donate din partea echipei IMDD si altor parteneri. Toate fondurile stranse vor fi donate celor trei tineri.

In organizarea licitatiei caritabile online s-au implicat numeroase persoane publice si institutii, prin donarea unei serii de obiecte dar si prin promovarea campaniei. Personalitatile, institutiile si organizatiile care s-au alaturat initiativei Institutului de Management si Dezvoltare Durabila sunt:

–         Artmark – casa de licitatii

–         Laura Badea – campioana olimpica

–         Prod. Dr. Ing. Banciu Doina – Director General Institutul National de CercetareDezvoltare in Informatica

–         Violeta Beclea Szekely – vicecampioana olimpica

–         Biblioteca Centrala Universitara ”Carol I”

–         Dan Mircea Cipariu – scriitor, preşedinte al secţiei de Poezie – Asociaţia Scriitorilor Bucureşti

–         Anca Damian – producator TV

–         Gheorghe Flutur, Presedintele Consiliului Judetean Suceava si Prim-vicepresedintele  PD-L

–         Echipa IMDD

–         Prof.Dr. Alexandru Ionescu – presedinte pe probleme de biologie al Ecomondia

–         Mihaela Nicola, CEO The Group

–         MyCloset.ro – magazin online

–         Ludovic Orban – fost ministru al Transporturilor, deputat PNL

–         Andreea Paul (Vass) – consilier personal al primului-ministru

–         Conf. Univ. Dr. Mireille Radoi – Director General Biblioteca Centrala Universitara „Carol I”

–         Gabriel Sandu – Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale 2008-2010

–         Oana Sirbu – cantareata de muzica usoara si actrita

–         Andreea Stoiciu – Coordonator al subgrupului ONU C7 ”eGuvernare pentru Dezvoltare Durabila”, Director IMDD

–         Ionela Tirlea – vicecampioana olimpica

–         Turcescu Robert

–         Liliana Turoiu Udrea – unul dintre cei mai cunoscuti designeri romani, Lector Universitar Doctor – Departamentul de Moda din cadrul Universitatii Nationale de Arte Bucuresti si Membru al Uniunii Artistilor Plastici Profesionisti din Romania

–         Marius Vladu – Presedinte Institutul pentru Cercetari Politice

–         Un copil exceptional de 12 ani care la randul sau doreste sa ajute alti copii

–         www.cudetoate.ro

Printre obiectele donate se numara carti, obiecte de arta, obiecte vestimentare, CD-uri, dar si obiecte decorative. Intrega lista a obiectelor poate fi accesata aici.

Astfel, IMDD continua traditia pe care a inceput-o anul trecut de a se implica in sprijinirea categoriilor defavorizate si tinerelor talente (mai multe informatii referitoare la actiunile organizatiei pot fi  regasite aici.).

Va invitam sa fiti alaturi de noi in sprijinirea acestor copii exceptionali licitand un obiect!

—————

Despre Institutul de Management si Dezvoltare Durabila (IMDD)

Institutul de Management si Dezvoltare Durabila (IMDD) este o organizatie non-guvernamentala, care promoveaza si sprijina valoarea, excelenta si calitatea in societatea romaneasca. Directiile strategice pe care si le-a asumat sunt : TIC, Dezvoltare Durabila, Dezvoltare Comunitara si Formare si Dezvoltare Profesionala. IMDD este partener ONU si a initiat o serie de proiecte, printre care: Dezbatarea  “Rolul guvernarii electronice in dezvoltarea durabila”, cercetare international cu privire la dezvoltarea durabila, Strada Copiilor in cadrul Strazii de C’Arte, seria de dezbateri “ Educatie  la firul ierbii”  etc.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.