Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Institutul Aspen România organizează cea de-a cincea ediție a Galei Aspen pentru Leadership

0

Institutul Aspen România organizează cea de-a cincea ediție a Galei Aspen pentru Leadership, ce va avea loc la Athénée Palace Hilton Bucharest, Le Diplomate Balroom, în data de 7 decembrie, începând cu ora 19:00.

Aspen Leadership Awards and Gala Dinner 2015

Gala Aspen pentru Leadership reprezintă o ocazie pentru membrii Institutului, pentru beneficiarii programelor Aspen – mai ales pentru tinerii participanți la programele noastre de leadership -, de a se reuni și de a reflecta asupra impactului pe care comunitatea Aspen îl are asupra evoluției societății românești și a regiunii, în ansamblu. În mod tradițional, Institutul Aspen invită leaderi marcanți din mediul politic si economic. Anul acesta, într-un context regional care rămâne dificil pentru România și Europa, dialogul inclusiv este cu atât mai important.

Premiile Aspen pentru Leadership, aflate deja la cea de-a cincea ediție, aduc recunoaștere unor personalități ce au marcat societatea românească, au inovat si au oferit un exemplu de conduită etică si profesională, în domenii precum patrimoniu cultural, serviciu public, sport sau cercetare. Anul acesta premiile vor fi prezentate de: ExxonMobil România, UniCredit Bank, Raiffeisen Bank, Familia Iuga.

Printre cei care au primit distincțiile până în prezent se numără Craig Kennedy, Președinte al The German Marshall Fund US, sublocotenentul Larisa Tudor, prima femeie din România care a absolvit Academia Militară West Point, Ioan Holender, directorul artistic al Festivalului George Enescu, Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Naționale a României, Octavian Morariu, Președintele Comitetului Olimpic Român sau Pierre Moscovici, Comisarul European pentru Afaceri Economice și Financiare.

Mai mult, Gala Aspen marchează finalul ediției 2015 a Programului Aspen Young Leaders, ce reunește anual peste 20 de tineri lideri din România și din regiune și îi îndrumă în provocarea lor ambițioasă de a produce o schimbare pozitivă în comunitățile din care fac parte.

Continuând tradiția anilor precedenți, evenimentul este organizat in vederea strângerii de fonduri pentru finanțarea programelor de leadership ale Institutului. Fondurile strânse la edițiile anterioare au oferit ocazia unor reprezentați din sectorul administrativ si de justiție din România de a lua parte la Seminariile Aspen pentru Leadership și au contribuit la organizarea Seminarului Aspen pentru tineri studenți, cu participare la nivel național, din diverse domenii de activitate.

Seara de Gală aduce în prim plan personalități care au contribuit la activitatea Institutului în ultimii 9 ani de existență. Cu această ocazie, cei peste 150 de oaspeți – membrii Institutului Aspen România, tineri lideri participanți în programele de leadership ale Institutului, colaboratori ai programelor de politici publice precum și parteneri internaționali – vor avea ocazia unei seri memorabile alături de laureații premiilor.

Parteneri media: Revista CARIERE, Caleaeuropeana.ro, Business24 și Ziare.com. Evenimentul va fi transmis LIVE pe CaleaEuropeana.ro.

Institutul Aspen România este o asociaţie apolitică, nonguvernamentală, nonprofit dedicată promovării leadership-ului vizionar în România și încurajării dezbaterii deschise și informate între lideri referitor la provocările cu care România se confruntă astăzi. Institutul promovează o metodă de dezbatere cu ușile închise care să încurajeze schimbul direct de idei și dezvoltarea de relaţii interpersonale între diverse sectoare de activitate.

Printre membrii Board-ului internațional al Institutului Aspen se numără Madeleine Albright, Lester Crown, Leonard Lauder, Mircea Geoană, Walter Isaacson, Henry Kissinger, Robert S. McNamara, Majestatea Sa Regina Noor, Condoleezza Rice sau Shashi Tharoor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.