Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Institutul Aspen România organizează Bucharest Forum / Keystone Projects – 31 martie 2016

0

Reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniile cheie de politici publice, ai mediului de afaceri, instituții financiare internaționale și de cercetare – inovare, alături de generatori de proiecte de dezvoltare urbană, se reunesc la ediția Bucharest Forum / Keystone Projects, eveniment organizat de Institutul Aspen România pe 31 martie, începând cu ora 9:00.

Vizual_BF_Keystone

Ediția Bucharest Forum / Keystone Projects se bucură de participarea a peste 150 de participanți și 30 de speakeri, printre care se numără: Victor Grigorescu, ministrul Energiei; Anca Dragu, ministrul Finanțelor Publice; Dragoș Pîslaru, consilier de stat, Cancelaria Primului-Ministru; Sorana Baciu, secretar de stat, Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri; Mircea Geoană, președinte, Institutul Aspen România; Vasile Iuga, partener, PwC; Florin Pogonaru, președinte, Asociația Oamenilor de Afaceri din România; Bogdan Chirițoiu, președinte, Consiliul Concurenței; Daniela Lulache, director general, Nuclearelectrica; Petru Ion Văduva, director general, Transgaz; Geoff Clarke, director regional, AECOM; Dorin Pena, director general, Cisco România; Ștefan Baciu, Sales Leader, Advanced Analytics & BI, IBM; Marcel Ionescu-Heroiu, specialist senior dezvoltare urbană, Banca Mondială; Matteo Patrone, director pentru România, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare; Ion Sturza, președinte, Fribourg Capital; Mircea Enache, președinte, EMI Systems & director, Centrul de Excelenţă în Urbanism „Ion Mincu”; Răzvan Iorgu, director general, CBRE; Mihai Dănilă, bancher de investiții.

Bucharest Forum / Keystone Projects face parte din seria de evenimente organizate de Institutul Aspen România, la împlinirea a zece ani de activitate. Inițiativa sprijină crearea unei viziuni de dezvoltare pe termen lung a României și procesele de elaborare a unor politici publice sustenabile și inovative. Evenimentul vizează proiectele capitale pentru valorificarea poziției geografice a țării și conectarea cu principalele coridoare de comerț, transport și energie din regiune și Europa, precum și dezvoltarea urbană și metropolitană.

Bucharest Forum / Keystone Projects sprijină strategia de dezvoltare economică și teritorială a României, concentrându-se asupra elaborării și implementării unor măsuri concrete de susţinere a capacităţii centrelor urbane de a genera creștere prin utilizarea inteligentă a capitalului uman și a instrumentelor financiare inovative. Bucharest Forum / Keystone Projects integrează componenta de management urban, precum și logica de Romania Gateway, de interconectare a sistemelor de transport și energie, industrii creative, cu scopul de a asigura un echilibru între cerințele de politici de dezvoltare economică, planificare urbană, finanțare și culturale.

Partener media principal al evenimentului: AGERPRES.

Parteneri media: RFI România, HotNews.ro, Caleaeuropeana.ro și The Diplomat.

Pentru detalii suplimentare despre eveniment și lista completă a speakerilor, consultați agenda: http://bucharestforum.ro/events/keystone-projects/bucharest-forum-keystone-projects-2016

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.