Înscriete-te la atelierul Provocările noilor tehnologii de la Forumul Naţional ONG 2013

0

TechSoup Romania invita organizatiile neguvernamentale sa participe la atelierul “Provocarile noilor tehnologii”, care va avea loc in cadrul Forumului ONG, cea mai mare intalnire din 2013 a organizatiilor neguvernamentale din Romania, organizata de CENTRAS. Forumul are loc in perioada 9-10 decembrie, la Palatul Parlamentului, oferindu-le ocazia participantilor de a dezbate cu privire la temele importante pentru sectorul neguvernamenal si sa stabileasca un nou cadru de manifestare a ONGurilor in contextele politic, economic si social.

Atelierul sustinut de TechSoup Romania are loc pe 9 decembrie, de la ora 15 30. In cadrul atelierului, TechSoup Romania va aduce impreuna oameni din industria locala de IT si reprezentantii organizatiilor neguvernamentale, oferind un spatiu de dialog cu privire la impactul tehnologiei asupra activitatilor ONGurilor, aplicatii practice si cum poate fi utilizata tehnologia in mediul nonprofit.

Se vor alatura discutiei, in calitate de vorbitori, Stefan Alexandru, cofondator Seenesthesis, Vlad Andriescu, editor, Adevarul Tech, Liana Buzea, Presedinte, EcoAssist, Alexandru Lapusan, CEO, Zitec, Anca Stefan, Presedinte, Asociația REACT.

Pentru a participa la Forumul ONG, precum si pentru a se inscrie la atelierul sustinut de TechSoup Romania, reprezentantii organizatiilor trebuie doar sa completeze urmatoarele doua formulare: formular de inscriere la Forumul ONG si formular de inscriere la atelierul TechSoup Romania.

Despre TechSoup Romania

Logo TechSoupTechSoup Romania ofera ONG-urilor din Romania suport si inspirație in a folosi tehnologia pentru a-si atinge potențialul maxim. Cu sprijinul partenerilor sai donatori – Adobe, Cisco si Microsoft – TechSoup Romania a ajutat deja sectorul ONG din Romania cu donații de software si hardware in valoarea de peste 1,4 millioane USD. TechSoup Romania dezvolta programe care leaga dinamicul mediu IT local de sectorul ONG, printre care ReStart Romania, Restart in Educație, Innovation Labs sau Opening Opportunities. Orice organizație neguvernamentala se poate alatura gratuit Programului de Donații Software – afla cum pe www.techsoup.ro

Forumul Național ONG 2013

Forumului Naţional al Organizaţiilor Neguvernamentale din Romania are loc pe 09-10 decembrie

2013, la Palatul Parlamentului (Sala Nicolae Balcescu, intrarea C1 – Bd. Naţiunilor Unite, colţ cu Bd. Libertaţii).

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.