Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Înscrieri deschise pentru cursurile de vară ale Asociatiei Fluens pentru organizații neguvernamentale

0

Scrierea proiectelor și Brandraising: cum construim și cum comunicăm brandul organizației

Asociatia Fluens lansează un nou program de cursuri destinate organizațiilor neguvernamentale (ONG). Pe 18 iulie, 25 iulie si 1 august reprezentanții ONGurilor se pot inscrie la cursul de Scrierea proiectelor, sustinut de Cristina Iuresi, presedinte Asociatia Fluens si Otilia Geavlete, Vicepresedinte Asociatia Fluens și la cursul Brandraising: cum construim și cum comunicăm brandul organizației noastre, susținut de Steliana Moraru, specialist comunicare si  doctorand in Stiintele Comunicarii si Relatii Publice.

logo_fluens_caligrafic_valuri_velaÎnscrierea la aceste cursuri este deschisă tuturor celor care activează în cadrul unei organizații neguvernamentale, însă sunt încurajați să se înscrie cu precădere reprezentanți ai organizatiilor mici si mijlocii, aflate la început de drum. Agenda cursului destinat scrierii proiectelor include urmatoarele subiecte: structura de baza a unui proiect, stabilirea obiectivelor, justificarea proiectului, graficul activitatilor si buget.

Agenda cursului destinat construirii brandului va include: cum definim brandul, care este rolul brandingului într-o organizației neguvernamentală, cum construim un brand care definește personalitatea și poziția organizației noastre, cum comunicăm cu partenerii, cum creștem vizibilitatea organizației și ce instrumente gratuite (sau aproape gratuite) avem la îndemână.

Participanții la trainingurile de vară vor beneficia gratuity de 2 ore de consultanță post training și acces la unul dintre webinariile pe care Asociația Fluens le pregătește pentru toamnă.

Contravaloarea cursului Scrierea proiectelor este de 175 Ron și de 60 Ron pentru cursul Brandraising: cum construim și cum comunicăm brandul organizației, sumele achitate sustinând proiectele Asociației Fluens destinate tinerilor din centrele de plasament și bătrânilor instituționalizați. Numărul maxim de participanți per curs este de 15 persoane.

Cursurile incep la ora 9 30 si vor avea o durata de 8 ore (Scrierea proiectelor), respectiv 4 ore (Brandraising) si se vor derula la sediul Asociatiei Fluens, din str. Lucacesti, nr. 4, sector 6, Bucuresti. Fiecare participant va primi un certificat ce va atesta prezența sa la cursurile alese.

Înregistrarea pentru cursurile de vară se realizează prin completarea formularului disponibil aici., iar cei care doresc informații suplimentare pot solicita mai multe detalii la adresa de email training@asociatiafluens.ro

Asociația Fluens a început seria trainingurilor destinate organizațiilor neguvernamentale în 2014, iar până în present au susținut cursuri și ateliere axate pe scrierea proiectelor pentru linii de finanțare europene, management de proiect, managementul voluntarilor și comunicare pentru organizații neguvernamentale.

Despre Asociația Fluens

Asociatia Fluens derulează, cu ajutorul echipei de voluntari, programe care vin în sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale: copii abandonați, bătrâni singuri, tineri aflați la început de drum, persoane bolnave și familii care provin din medii defavorizate.. Asociatia dezvoltă o serie de proiecte în parteneriat cu direcțiile de protecție a copilului, căminele de vârstnici, organizatii publice și private.

Activitatea organizatiei poate fi urmarită online, pe www.asociatiafluens.ro sau www.facebook.com/damdirectiebinelui

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.