Înscrieri deschise pentru atelierul de formare “Noțiuni de bază-Realizarea cererilor de finanțare pentru accesarea fondurilor europene tip POSDRU”

0

Asociația Fluens organizează pe 7 februarie 2015, la București, un atelier de formare cu tema “Noțiuni de bază- Realizarea cererilor de finanțare pentru accesarea fondurilor europene tip POSDRU (Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane)”. Înscrierea la acest curs este deschisă tuturor reprezentanților organizațiilor neguvernamentale, cu precădere celor care se află la început de activitate și doresc să dezvolte și aplice cu proiecte pentru acest tip de finanțări.

 Logo_Asociatia Fluens

Atelierul este susținut de Cristina Iureși, președinte și Otilia Geavlete, director de programe Asociația Fluens, traineri care au o experiență de lucru de peste 15 ani în sectorul neguvernamental și peste 7 ani de experiență în redactarea și implementarea de proiecte. Agenda cursului include informații despre programele operaționale, parcurgerea elementelor de bază în scrierea de proiecte pentru liniile de finanțare europene tip POS DRU (ex. DMI 2.2: Prevenirea și corectarea părăsirii timpurii a școlii; DMI 2.3: Acces și participare la Formarea Profesională Continuă și DMI 3.1 Promovarea Culturii antreprenoriale), informații despre constituirea bugetului, încheierea acordurilor de parteneriat și utilizarea sistemului Action Web.

 

Contravaloarea atelierului este de 80 RON, reprezentând o donație în sprijinul programelor Asociatiei Fluens destinate copiilor abandonați și bătrânilor instituționalizați. Numărul maxim de participanți este de 15 persoane. Achitarea contravalorii se realizează în ziua participării la curs. Cursul va avea loc în intervalul 9-17, la sediul Asociației Fluens, situat pe Aleea Florin Ciungan, nr. 17, et. 2, sector 3, București. Toți participanții vor primi un certificat de participare, iar ulterior vor avea posibilitatea să se înscrie pentru ore de consultanță individuale cu privire la proiectele cu care organizația dorește să aplice pentru finanțare.

 

Cei care doresc să se înscrie la atelier trebuie să trimită un email la asociația.fluens@yahoo.com, menționând datele de contact (nume, prenume, email, telefon) și organizația pe care o reprezintă.

Atelierul de scriere a proiectelor pentru linii de finanțare europene a fost precedat de un curs introductiv de scriere de proiecte, care a avut loc pe 14 noiembrie 2014. Participanții au avut posibilitatea de a învăța mai multe despre structura de bază a unui proiect, stabilirea obiectivelor, justificarea proiectului, graficul activităților și buget.

Activitatea organizației poate fi urmărită online, pe www.asociatiafluens.ro sau www.facebook.com/asociatiafluens.

Despre Asociația Fluens

Asociatia Fluens derulează, cu ajutorul echipei de voluntari, programe care vin în sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale: copii abandonați, bătrâni singuri, tineri aflați la început de drum, persoane bolnave și familii necăjite. Asociatia dezvoltă o serie de proiecte in parteneriat cu direcțiile de protectie a copilului, căminele de vârstnici, organizații publice si private.

Activitatea organizației poate fi urmărită online, pe www.asociatiafluens.ro sau www.facebook.com/asociatiafluens.

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează