Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

INSCRIERI de proiecte artistice la festivalul cultural ce incape in sufragerii si dormitoare

0

Apel HomeFest pentru proiecte artistice si scene domestice, termen limita 1 martie! 

HomeFest este primul festival cultural din Romania care deschide usa larg proiectelor artistice ce incap in sufragerii si dormitoare. Intre 12 si 20 aprilie 2014, piese de teatru, de dans, concerte, ateliere si workshopuri vor vizita apartamente din cartierele bucurestene, vor transforma sufragerii si dormitoare in scene, oferind bucurestenilor un bun prilej de a-si intilni vecinii si in alta parte decit pe scara blocului sau la piata. HomeFest inseamna cultura de casa!

home fest

Sambata, 1 martie, este data limita de primire a propunerilor pentru proiecte artistice ce vor avea loc in cadrul festivalului. Apelul este deschis artistilor plastici, performerilor si actorilor cu propuneri de proiect ce se pot desfasura in spatiile in care de obicei au loc activitatile casnice. Fiecare dintre cele trei proiecte castigatoare (doua pe art/performance si unul pe teatru) va primi o finantare de 500 lei. Candidaturile, continand o descriere a ideii si o biografie sumara, vor fi evaluate de un juriu cu experienta in activitatile artistico-domestice (Jean-Lorin Sterian, Raluca Voinea si Cristina Epure).

Scenele sunt puse la dispozitie de bucurestieni care vor sa gazduiasca piesele si sa isi transforme temporar spatiul de locuit intr-unul deschis artei. Persoanele care si-au considerat intotdeauna sufrageria o scena a vietii de zi cu zi si care sunt interesate sa primeasca un spectacol al festivalului la ei acasa sunt invitate sa contacteze echipa HomeFest pana pe 10 martie.

HomeFest este un proiect initiat de lorgean theatre.

Mai multe detalii pe siteul festivalului homefest2014.wordpress.com

E-mailul pentru primirea propunerilor de proiecte si de scene domestice este homefest2014@gmail.com

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.