INSCRIERI de proiecte artistice la festivalul cultural ce incape in sufragerii si dormitoare

0

Apel HomeFest pentru proiecte artistice si scene domestice, termen limita 1 martie! 

HomeFest este primul festival cultural din Romania care deschide usa larg proiectelor artistice ce incap in sufragerii si dormitoare. Intre 12 si 20 aprilie 2014, piese de teatru, de dans, concerte, ateliere si workshopuri vor vizita apartamente din cartierele bucurestene, vor transforma sufragerii si dormitoare in scene, oferind bucurestenilor un bun prilej de a-si intilni vecinii si in alta parte decit pe scara blocului sau la piata. HomeFest inseamna cultura de casa!

home fest

Sambata, 1 martie, este data limita de primire a propunerilor pentru proiecte artistice ce vor avea loc in cadrul festivalului. Apelul este deschis artistilor plastici, performerilor si actorilor cu propuneri de proiect ce se pot desfasura in spatiile in care de obicei au loc activitatile casnice. Fiecare dintre cele trei proiecte castigatoare (doua pe art/performance si unul pe teatru) va primi o finantare de 500 lei. Candidaturile, continand o descriere a ideii si o biografie sumara, vor fi evaluate de un juriu cu experienta in activitatile artistico-domestice (Jean-Lorin Sterian, Raluca Voinea si Cristina Epure).

Scenele sunt puse la dispozitie de bucurestieni care vor sa gazduiasca piesele si sa isi transforme temporar spatiul de locuit intr-unul deschis artei. Persoanele care si-au considerat intotdeauna sufrageria o scena a vietii de zi cu zi si care sunt interesate sa primeasca un spectacol al festivalului la ei acasa sunt invitate sa contacteze echipa HomeFest pana pe 10 martie.

HomeFest este un proiect initiat de lorgean theatre.

Mai multe detalii pe siteul festivalului homefest2014.wordpress.com

E-mailul pentru primirea propunerilor de proiecte si de scene domestice este homefest2014@gmail.com

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează